bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 65,357.51 4.95%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,116.31 3.84%
bnb
BNB (BNB) $ 562.99 4.44%
solana
Solana (SOL) $ 144.87 8.92%
xrp
XRP (XRP) $ 0.502215 2.57%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.469086 4.83%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152974 4.72%

Hex Trust, Dubai’den Kripto Varlık Lisansı Aldı

200924183413 dubai hex trust dubaiden kripto varlik lisansi aldiadd 1

Kripto para sektöründe birçok yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Genel olarak birçok kripto odaklı şirket çalışmalarını bir adım öteye taşımak için farklı ülkelerden kripto varlık lisansı alıyor. Son olarak bu şirketlerden biri Hex Trust oldu.

Hex Trust, Dubai’den Kripto Varlık Lisansı Aldığını Açıkladı

Birçok kripto para borsası faaliyetlerini sınır ötesine taşımak için farklı ülkelerden lisans almaya çalışıyor. Son olarak elde edilen son bilgilere göre; kripto para borsası OKX’e Dubai’de geçici bir sanal varlıklar (VA) lisansı verildi. Son olarak kripto varlık koruyucusu Hex Trust, bugün Dubai’nin Sanal Varlıklar Düzenleme Kurumu’ndan (VARA) Minimum Uygulanabilir Ürün (MVP) lisansı aldı.

hex trust dubaiden kripto varlik lisansi aldiad

MVP lisansı, Hex Trust’ın Dubai’deki kurumsal müşterilere sanal varlık saklama hizmetleri, komisyoncu-bayi ve staking hizmetleri sağlamasına izin verecek.

Hex Trust, Haziran ayında Dubai yetkililerinden geçici onay almıştı. Dubai ofisi, şirketin Orta Doğu ve Kuzey Afrika bölgesi için bölgesel merkezi olacak. VARA, dünyanın ilk bağımsız düzenleyicisi ve Dubai’deki sanal varlıkları düzenlemek için tek yetkili olarak karşımıza çıkıyor.

Ayrıca belirtmek gerekirse Binance ve Komainu, Dubai yetkililerinden en son MVP lisansı alanlar arasında yer alıyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala