bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,775.09 0.32%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,056.22 0.37%
bnb
BNB (BNB) $ 556.44 1.10%
solana
Solana (SOL) $ 144.23 3.44%
xrp
XRP (XRP) $ 0.500353 0.01%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.467077 2.90%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.15105 0.75%

HERO Coin Nedir?

HERO Coin Nedir

HERO coin, Step Hero adında bir metaverse platformu kapsamında kullanılan kripto paradır. Step Hero platformu ise kendisini bir tür multiverse olarak tanımlayan bir ekosistemdir. Kripto para piyasasında son zamanlarda metaverse alanında çok sayıda proje türedi. Kullanıcıların talep ve ihtiyaçları doğrultusunda geliştirilen bu projeler çoğunlukla belirli oyunları içeriyor. Metaverse projelerin bulunan oyunların sahip olduğu niteliklerden en bilindik olanı ise oyna kazan (P2E) şeklinde dikkat çekiyor. Bu formata göre kullanıcılar bir metaverse dahilinde gerçekleşen oyunu oynuyor. Kullanıcılar buradan elde ettikleri başarılardan ya da oyunda topladıkları dijital değerlerden bir tür gelir elde edebiliyor. Genellikle bu tür platformlara NFT işlemlerinin de entegre edildiğini görüyoruz. Piyasada birbirine benzeyen onlarca metaverse projesi varken girişimcilerin çeşitli özellikler yoluyla öne çıkması gerekiyor. Kimisi bu öne çıkma işini oyunculuk deneyimlerini geliştirerek yapmaya çalışıyor. Kimisi ise oluşturduğu kolay kullanımlı NFT piyasasıyla aynı amaca ulaşmaya çalışıyor. HERO coin de bu bahsettiğimiz trende ayak uyduran kripto para projelerinden. Platformun fark yaratıp yaratmadığına bu içeriği okuduktan sonra kendiniz karar verebilirsiniz. HERO coin nedir, nasıl çalışır, nasıl alınır?

Okumakta olduğunuz içerik boyunca Step Hero platformunda ve bu platformun kripto para kullanıcılarına kazandırdıklarında bahsedeceğiz. Bunun yanı sıra, Step Hero ekosisteminde kullanılan kripto para HERO coin hakkında da birtakım ilgi çekici verilere değineceğiz. Metaverse projeleri son zamanlarda bir hayli popüler bir noktaya ulaştı. Bu popülaritenin ardında kullanıcılardan gelen yoğun talebin olduğunu söylemek mümkün. Büyük pastadan pay almak ve ben de varım demek isteyen çok sayıda kullanıcı birbiri ardına piyasaya dahil olan yeni metaverse evrenlerine akın ediyor. Sonuç olarak hem kripto para ekosistemi büyüyor hem de NFT’lere duyulan talep genişliyor. Step Hero platformu da kullanıcılarına çeşitli imkanlar sunan bir metaverse projesi. Burada bulunan HERO coin’ler kullanıcılarına birtakım olanaklar sunuyor. NFT staking, NFT alım satımı, NFT üretmek gibi işlemlerin tamamı Step Hero ekosisteminde gerçekleştirilebiliyor.

HERO Coin

HERO Coin Ne Zaman Çıktı?

HERO coin projesi, bu içeriğin hazırlandığı sıralarda piyasaya henüz adımını yeni atmış metaverse teşebbüsleri arasında bulunuyordu. 2021 yılının haziran ayında ilk çalışmalarına başlayan ekip kısa süre içerisinde hatrı sayılır bir mesafe kat etmeyi başardı. Oyunun sahip olduğu tasarım dokusunun geçmişte çok sayıda kullanıcının tercih ettiği meşhur strateji oyunlarını andırdığını sübjektif bir şekilde belirtebiliriz. Ekibin sıkı çalışması sonucunda capcanlı ve dinamik bir metaverse evreni kullanıcıların hizmetine sunulmuş.

Step Hero ekibi her biri oldukça heyecanlı ve sektöre inanmış geliştiricilerden oluşuyor. Genel olarak blockchain ve özellikle kripto para piyasasında deneyime sahip dinamik genç bir ekip projenin web sayfasında karşımıza çıkıyor. Ekip her biri farklı alanlarda etkileyici geçmişlere sahip 20’den fazla üyeye sahip. Son teknoloji trendine uygun olarak çocukluk oyunlarının efsanevi karakterlerini gerçek hayatta yeniden yaratma arzusuyla çalışan ekip kullanıcıları heyecanlandırıyor. Step Hero ekibi oyundaki her bir karakteri derinlemesine inceledi. Ayrıca ekip yüksek likiditeli bir piyasa ve RPG oyunu geliştirdi. Bu yaratıcı bir NFT projesi kullanıcılarına birtakım işlem kabiliyetleri sunuyor. Step Hero, düzgün bir çalışma ruhunun sonucudur. Ekibin amacı, Step Hero platformunu piyasadaki en iyi NFT oyunu ekosistemi haline getirmek olarak özetlenebilir.

HERO

HERO Coin Fiyatı Nedir?

HERO coin fiyatı ile ilgili en yeni verilere aşağıda bulunan başlıklardan ulaşabilirsiniz. Step Hero ekibi projelerinin kripto para topluluğuna en iyi şekilde tanıtılması için çeşitli çalışmalar yapmış. Bu kapsamda iyi bir web sayfası tasarlayan ekip, platform hakkında merak edilen tüm soruların yanıtlanabileceği bir tanıtıcı evraka da burada yer vermiş. Genellikle piyasadaki güvenilir projelerin buna benzer evraklar hazırladığını biliyoruz. Whitepaper dosyası olarak da bilinen bu evraklarda hem geliştiriciler hem de bu alana yeni dahil olan kullanıcıların anlayabileceği bilgiler bulunuyor. Burada hem teknik verilere hem de basit piyasa verilerine rastlıyoruz.

Whitepaper dosyasına göre HERO coin’lerden piyasaya en fazla 100 kadar adet arz edilecek. Toplam arzın şimdiye dek yalnızca %13’ünün dolaşıma dahil edildiğini görüyoruz. Bu oran ise yaklaşık olarak 13 milyar HERO coin’e  karşılık geliyor.

HERO Coin Kaç TL?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 HERO coin [mcryptocoin=”HERO” currency=”TRY” realtime=”on”] TL’den işlem görüyor. HERO coin fiyatı son 24 saat içerisinde [mcryptocoin=”HERO” info=”change” realtime=”on”] değişim gösterdi. HERO coin’in son 24 saatteki işlem hacmi ise [mcryptocoin=”HERO” info=”volume” realtime=”on”] dolar, toplam piyasa değeri ise [mcryptocoin=”HERO” info=”marketcap” realtime=”on”] dolar seviyesinde.

HERO nedir

HERO Coin Kaç Dolar?                           

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 HERO coin [mcryptocoin=”HERO” currency=”USD” realtime=”on”] dolardan işlem görüyor. 2021 yılının aralık ayı itibariyle HERO coin tüm zamanların en yüksek seviyesi rekorunu 3,08 dolarla kaydetti. Bununla birlikte HERO coin yılın en düşük seviyesini ise 0,37 dolarla belirledi.

HERO Coin Nasıl Çalışmaktadır?

HERO coin projesi blockchain teknolojisinden faydalanan bir metaverse platformudur. Burada kullanıcıların çok çeşitli NFT işlemleri yapması mümkün hale getiriliyor. Ekosistemde NFT üretebilen kullanıcılar aynı zaman bunları burada satabilecek. Oyna kazan mantığına dayandırılan HERO coin platformunda kullanıcıların gelir elde etmesi de mümkün hale getiriliyor.

HERO Coin Nasıl Satın Alınır?

HERO coin satın almanın ilk yolu Step Hero oyununu oynamaktan geçiyor. Bunun yanında bu kripto parayı destekleyen borsaların da olduğun görüyoruz. Kullanıcılar PancakeSwap, MEXC, ApeSwap, Hoo ve HotBit gibi borsalardan HERO coin satın alabiliyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.






Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala