bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 65,977.68 0.09%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,154.65 1.52%
bnb
BNB (BNB) $ 600.88 0.53%
solana
Solana (SOL) $ 153.40 0.19%
xrp
XRP (XRP) $ 0.548903 3.06%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.507829 0.21%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.15714 2.24%

Havayolu Şirketleri UATP ile Kripto Para Kabul Edebilir

UATP

Kripto paraların kullanım alanı genişlerken Universal Air Travel Plan (UATP), 300’den fazla havayolu üyesine ve seyahat tüccarlarına kripto para birimi ödeme seçenekleri getiriyor. 

UATP, hava, demiryolu, otel ve seyahat acentesi ödemeleri için dünya çapında binlerce kullanıcı tarafından kabul edilen, havayoluna ait küresel bir ödeme ağıdır.

UATP Çarşamba günü yaptığı açıklamada, “UATP ağının Bitcoin, Dogecoin, Ethereum, Litecoin ve seyahat için diğer altı popüler kripto para biriminde ödemeleri hızlı ve kolay bir şekilde kabul etme yeteneği sunmak için Bitpay ile ortaklık kurduğunu” açıkladı.

1 gKQbdP3ARS1xzWPDghBAOg 1

UATP Kripto Para’ları Destekliyor

Şu anda UATP üyeleri arasında Aeromexico, Airplus International (British Airways ve Lufthansa), APG Airlines, Air Canada, Air China, Air New Zealand, Air Niugini, American Airlines, APG Airlines, Austrian Airlines, BCD Travel, China Eastern Airlines, Delta Air bulunmakta.

Bitpay CEO’su Stephen Pair, konuyla alakalı olarak açıklamalarda bulundu:

“Kripto para, özellikle seyahat gibi yüksek değerli satın alımlar için güvenli ve güvenilir bir ödeme seçeneği olarak ivme kazanmaya devam ediyor. UATP’nin geniş havayolları ağı, Bitpay ile tüm kripto cüzdanlarını desteklediğinden, hangi cüzdana sahip olduklarına bakılmaksızın kripto ile ödeme yapmayı seçen milyonlarca yeni küresel müşteriye ulaşma yeteneğine sahiptir.”

UATP CEO’su Ralph Kaiser Bitpay ortaklığı konusunda şu ifadelere yer verdi:

“UATP Bitpay ortaklığı, havayolu ve kripto para ödemelerinde iki uzmanın mükemmel kombinasyonunu bir araya getiriyor.”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala