bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,900.12 2.63%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,119.43 0.24%
bnb
BNB (BNB) $ 554.94 1.66%
solana
Solana (SOL) $ 140.36 5.78%
xrp
XRP (XRP) $ 0.497556 0.41%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.466397 0.74%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.162323 1.47%

HashKey, Kripto Portföyü Yönetmek İçin Hong Kong’tan Onay Aldı

hashkey kripto portfoyu yonetmek icin hong kongtan onay aldi

Kripto para fonları, piyasanın büyümesi için önemli bir etken. Hal böyle olunca birçok şirket fonlara ve yatırımlara odaklanmış durumda. Hong Kong merkezli dijital varlık yönetimi şirketi HashKey de kripto portföyü yönetmek için ülkesinden onay aldığını duyurdu.

HashKey, Kripto Portföyü Yönetmek İçin Onay Aldı

Dijital varlık yönetimi şirketi HashKey, Hong Kong Menkul Kıymetler ve Vadeli İşlemler Komisyonu‘ndan (SFC) onay aldığını ve kripto portföyleri yönetebileceğini açıkladı.

hashkey kripto portfoyu yonetmek icin hong kongtan onay aldi

Huobi ve MaiCapital gibi kripto şirketleriyle birlikte lisanslı sanal varlık yöneticisinden biri olan HashKey, artık kriptoya yüzde 100 yatırım yapan portföyleri yönetmeye başlayacak.

HashKey Grup Başkanı Dr. Xiao Feng basın açıklamasında, şu şekilde konuştu:

SFC’den aldığımız bu onay, Hong Kong ve Asya genelinde Blockchain topluluğunu teşvik etme ve ilerletme taahhüdümüzü pekiştiriyor.

Bu yılın başlarında HashKey Group, 360 milyon dolarlık yeni bir Blockchain fonu başlatmıştı. Polkadot’tan merkeziyetsiz borsa dYdX’e kadar birçok önde gelen projeye yatırım yaptı.

Ayrıca belirtmek gerekirse geçtiğimiz ağustos ayında Jersey merkezli hedge fon yönetim şirketi Brevan Howard, kripto fonu için 1 milyar dolardan fazla yatırım almıştı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Esra Bayram

Esra Bayram, 26 Ocak 1999 tarihinde İstanbul’un Fatih ilçesinde dünyaya geldi. Aslen Zonguldaklı olan Esra Bayram, İlkokul ve Ortaokul’u İstanbul’da 75. Yıl Okulu’nda okuduktan sonra Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar verdi. Liseyi Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde bitirdi. Bu dönemde şiir yazan Esra Bayram bu konuda çeşitli şiir yarışmalarında derece elde etti.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala