bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,753.89 0.46%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,246.39 1.74%
bnb
BNB (BNB) $ 605.34 0.31%
solana
Solana (SOL) $ 157.59 1.19%
xrp
XRP (XRP) $ 0.54841 0.07%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.502934 1.29%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.161892 2.13%

Haruko, Kripto Yatırımlarını Kolaylaştırmak için Fon Topladı

haruko kripto yatirimlarini kolaylastirmak icin fon topladi

Bilindiği üzere finansman turları birçok şirket için önem arz ediyor. Düzenlenen finansman turları ile şirket önemli yatırımlar elde ediyor. Bu kez dünya çapında dijital varlıklara kurumsal erişim sağlayan bir şirket olan Haruko, kurumsal kripto yatırımcılarını kolaylaştırmak için düzenlenen finansman turunda yatırım aldı.

Haruko, 10 Milyon Dolar Yatırım Aldı

Dijital varlıklara kurumsal erişim sağlayan Haruko, kurumsal kripto yatırımcılarını kolaylaştırmak için 10 milyon dolarlık bir tohum finansman turunu kapattığını duyurdu.

haruko kripto yatirimlarini kolaylastirmak icin fon topladi 2

Söz konusu olan finansman turu, Portage Ventures ve White Star Capital tarafından yönetildi. Haruko ayrıca, son yatırımın kurumsal kripto para yatırımcıları için tek durak noktası olma misyonunu destekleyeceğini belirtti. 

Haruko CEO’su Shamyl Malik, kripto varlıkların kurumsal olarak benimsenmesini sağlamak için yenilikçi teknoloji odaklı çözümlerin gerekli olduğunu düşünüyor. Haruko CEO’su Shamyl Malik finansman turu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Geçen yıl boyunca Haruko uzun bir yol kat etti. Dijital varlıklar ekosistemine kurumsal sermaye getiren teknoloji katmanını sağlayarak platformumuzu başarıyla pazara sunduk. İnanılmaz derecede çalışkan ve özverili ekibimize yani mühendislere ve stratejik ortaklarımıza muazzam destekleri için minnettarız.

Son olarak kripto para sektöründe gerçekleşen en büyük finansman turlarına buradan ulaşabilirsiniz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala