bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 71,238.09 2.72%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,593.20 2.00%
bnb
BNB (BNB) $ 585.61 1.99%
solana
Solana (SOL) $ 187.93 2.55%
xrp
XRP (XRP) $ 0.622411 0.92%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.655717 2.15%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.217181 16.92%

Haftanın Öne Çıkan NFT Haberleri (25 Şubat-4 Mart)

nft arastirmasi yuzde 74u statu pesinde1

Kripto sektöründe her geçen gün daha fazla gelişme kaydediliyor. NFT sektöründe de birçok yeni gelişme yaşanıyor. Şimdi birlikte bu hafta NFT sektöründe neler yaşandı inceleyelim.

Avrupa Birliği Kara Para Aklamada NFT’lere Odaklanıyor

Blockchain tabanlı teknolojilerin yaygınlaşmasıyla birlikte hükümetler bu teknolojilerle gerçekleşen kara para aklamayı önlemek için yeni girişimlerde bulunmaya devam ediyor. Avrupa Birliği geçtiğimiz aylarda kripto para birimleri konusunda genel bir çerçeve metni üzerinde anlaşma sağlamıştı. Avrupa Parlamentosu’ndaki politika yapıcıları, NFT platformları ya da NFT’lerle yapılacak olan kara para aklamalarını da ön plana çıkarmak istiyor.

NFT Finans Protokolü Insrt, 2.2 Milyon Dolarlık Yatırım Aldı

Son dönemde Blockchain tabanlı şirketler, yeni yatırımlar almaya devam ediyor. NFT finans protokolü olan Insrt, geçtiğimiz aylarda çıkmış olduğu yatırım turunu başarılı bir şekilde tamamladığını açıkladı. Şirket çıkmış olduğu yatırım turunda ne kadarlık bir yatırım aldığını da belirtti.

Bank of America’dan Starbucks’a Web3 Övgüsü

Büyük şirketlerin web3 benimsemesi artmaya devam ediyor. Dünya genelindeki kahve dükkanlarıyla adından söz ettiren Starbucks, geçtiğimiz aylarda web3’e adım atmıştı. Bank of America, Starbucks’un web3 adımı hakkında açıklamalarda bulundu.

Yuga Labs, Bitcoin Tabanlı NFT Koleksiyonunu Duyurdu

Dünyanın en popüler NFT koleksiyonlarından birisi olan Bored Ape Yacht Club’ın oluşturucusu olan Yuga Labs, “TwelveFold” isimli yeni bir Bitcoin tabanlı NFT koleksiyonunu yayınladığını duyurdu. Yuga Labs’ın yeni NFT koleksiyonu, Bitcoin Blockchain ağı üzerinde yazılmış 300 yaratıcı sanat eserinden oluşuyor.

Dookey Dash Kazanan Anahtarına 1.6 Milyon Dolar Teklif Edildi

Popüler NFT içerik oluşturucusu Yuga Labs’ın Dookey Dash oyunu, oyun severler tarafından büyük bir beğeniyle oynanıyor. Oyunu bitiren oyuncular, oyunun sonunda Dookey Dash kazanan anahtarının NFT’sine sahip oluyor. Kazanan oyunculara bu NFT için yüklüce bir miktar teklif ediliyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala