bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,798.90 0.94%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,239.47 1.65%
bnb
BNB (BNB) $ 607.38 1.89%
solana
Solana (SOL) $ 158.32 3.24%
xrp
XRP (XRP) $ 0.549833 0.78%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.507549 1.27%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.162086 2.03%

Haftanın Öne Çıkan NFT Haberleri

haftanin one cikan nft haberleri

2021 yılını geride bıraktık. Bu yıl aslında kripto para dünyası ve NFT‘lerin yılı oldu diyebiliriz. Özellikle NFT‘lere olan ilgili her geçen gün artmaya devam etti. Şimdi 2021 yılının son haftasında öne çıkan NFT haberlerine bir göz atalım;

Bu haftanın NFT haberlerini şu şekilde;

  • Bored Ape NFT’leri Çalındı, OpenSea NFT’leri Dondurdu
  • Twitch Kurucu Ortağının NFT Platformu Fractal Piyasaya Çıktı
  • Bundle, 2021 Yılının Olaylarını NFT Haline Getirdi
  • Ozzy Osbourne NFT Dünyasına Katıldı
  • Gece Kulübü E11EVEN, Bir Bored Ape NFT’si Satın Aldı

1- Bored Ape NFT’leri Çalındı, OpenSea NFT’leri Dondurdu

En popüler NFT koleksiyonlarından biri olan Bored Ape Yacht Club, hırsızlık haberi ile gündemde. Yaklaşık 2 milyon dolar değerindeki koleksiyonun hacklendiği açıklandı. 

haftanin one cikan nft haberleri

OpenSea de bu konuda hakkında hemen tedbirini aldı ve yaklaşık 2 milyon dolar değerindeki Bored Ape Yacht Club NFT’lerini dondurdu. Belirtmek gerekirse bu süreç içerisinde 15 Bored Ape NFT’si çalındı. Ayrıca geçtiğimiz hafta Bored Ape Yacht Club‘ın yeni projesi Mutant Ape Yacht satışları tavan yaptı. Ethereum tabanlı NFT projesi 3.6 milyon dolar değerinde tek Mega Mutant Serum NFT satışı ile geçtiğimiz hafta işlem hacminde yaklaşık yüzde 500 artış gösterdi.

Haberin detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

2-Twitch Kurucu Ortağının NFT Platformu Fractal Piyasaya Çıktı

Geçtiğimiz haftalarda Twitch Kurucu Ortağı Justin Kan, oyun odaklı NFT platformu Fractal‘ı piyasa süreceğini açıklamıştı. Haberin üzerinden Bu hafta Fractal’ın piyasaya sürüldüğü haberi geldi.

haftanin one cikan nft haberleri 2

Video oyunu akış platformu Twitch‘in kurucu ortağı Justin Kan ve diğer medya girişimcileri Robin Chan, David Wurtz ve Mike Angell tarafından başlatılan oyun odaklı NFT platformu Fractal, bugün resmi olarak piyasaya sürüldü.

Haberin detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

3-Bundle, 2021 Yılının Olaylarını NFT Haline Getirdi

Bundle, 2021 yılında yaşanan dikkat çekici olayları NFT koleksiyonu haline getirdi. 2021 yılında hem dünyada hem de ülkemizde birçok önemli olay yaşandı. Bu önemli olaylar Bundle’ın koleksiyonunda NFT haline geldi.

haftanin one cikan nft haberleri 8

Bundle yeni koleksiyonunu yılbaşı kartı konsepti şeklinde yayınladı. 2021 yılına gülümseyerek veda etmeyi amaçlayan projede, birçok önemli olay yer aldı. Bu NFT koleksiyonu 2021’in önemli olaylarını paylaşılabilir yılbaşı kartı konseptli bir NFT koleksiyonu haline getirdi. 

Haberin detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

4-Ozzy Osbourne NFT Dünyasına Katıldı

NFT sektörüne ünlü isimlerin ilgisi büyük. Bu kez Ünlü rock şarkıcısı Ozzy Osbourne, 9.666 NFT’den oluşan bir koleksiyon ile NFT dünyasına girdi.

haftanin one cikan nft haberleri 9

The Great Ozz, 9.666 adet olan NFT koleksiyonu ile NFT dünyasına hızlı bir giriş yaptı. Söz konusu olan NFT koleksiyonunun tamamını Osbourne kendisi yaptı. Ayrıca koleksiyonun yapımı sırasında oldukça emek harcadığını belirtiliyor.

Haberin detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

5-Gece Kulübü E11EVEN, Bir Bored Ape NFT’si Satın Aldı

Son olarak geçtiğimiz hafta Miami’nin popüler gece kulübünün arkasındaki şirket olan E11EVEN Partners, yaptığı açıklamada, Bored Ape Yacht Club (BAYC) NFT‘si satın aldığını duyurdu. 

haftanin one cikan nft haberleri 10

Satın alınan Bored Ape Yacht Club #11’i, 99 ETH yani 396.000 dolarlık değere sahip olduğunu belirtelim. Satın alma esnasında E11EVEN Partners’ın sahibi Michael Simkins, şirketinin, NFT sahibiyle Discord aracılığıyla iletişime geçtiğini belitti.

Haberin detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

Son olarak 2021 yılında kripto para sektöründe yaşanan önemli gelişmelere buradan ulaşabilirsiniz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala