bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,870.38 0.86%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,180.91 1.09%
bnb
BNB (BNB) $ 614.19 1.19%
solana
Solana (SOL) $ 147.58 1.29%
xrp
XRP (XRP) $ 0.529973 0.23%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.477791 0.17%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.153491 0.21%

Haftanın Öne Çıkan NFT Haberleri (7-14 Ocak)

Vashaftanin one cikan nft haberleri 7 14 ocak

Kripto sektöründe her geçen gün daha fazla gelişme kaydediliyor. NFT sektöründe de birçok yeni gelişme yaşanıyor. Şimdi birlikte bu hafta NFT sektöründe neler yaşandı inceleyelim.

Yuga Labs ve Ryder Ripps Davasında Karar Çıktı

NFT geliştiricileri Yuga Labs ile bir sanatçı ve onun NFT iş ortağı arasında devam eden yasal çekişme, ABD federal mahkemesinin Bored Ape Yacht Club oluşturucularının itirazını reddetmesiyle devam ediyor. Son olarak sanıklar, Yuga Labs’ın Bored Ape Yacht Club koleksiyonunu kopyaladığı iddiasıyla ilgili birçok iddiayı yalanlamıştı. Tüm bu gelişmelerin ardından dava ile ilgili karar çıktı.

İlk Sanat NFT Biennial’i İstanbul’dan Sonra 9 Ülke Gezecek

Dünyanın ilk sanat NFT Biennial’i 6 Ocak tarihinde İstanbul’da Zorlu PSM’de kapılarını sanatseverlere açtı. Aralarında dijital sanat alanındaki çalışmalarıyla öne çıkan Julie Walsh, Soliman Lopez ve Atay İlgün gibi küratörlerin bulunduğu dünyanın çeşitli bölgelerinden 12 kişilik bir küratöryel ekip tarafından hazırlanan bienal, konvansiyonel sanat dünyası ile NFT ekosistemi arasındaki bağları kuvvetlendirdi.

Bonk Inu’dan NFT Adımı: Magic Eden’da Üretecek

Son günlerde piyasanın yeni fenomeni Bonk Inu’dan NFT hamlesi geldi. Solana tabanlı token Bonk Inu (BONK), NFT pazar yeri Magic Eden‘da 15.000 parçadan oluşan NFT koleksiyonu üretecek. NFT koleksiyonu Twitter gibi sosyal ağlarında kullanılması için ‘profil resmi’ olarak biçimlendirilecek ve herhangi bir sanat temeli olmayacak.

Game of Thrones NFT Koleksiyonu Kısa Sürede Tükendi

Son yılların popüler konularından birisi olan NFT’lere olan ilgi artmaya devam ediyor. Şirketler daha fazla kitlelere ulaşmak ve hayranlarıyla etkileşim kurmak için NFT koleksiyonları çıkartmaya devam ediyor. Televizyon dünyasının en popüler dizilerinden birisi olan Game of Thrones’un resmi NFT koleksiyonu garip ellere rağmen kısa süre içerisinde tükendi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala