bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,603.31 1.60%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,092.03 0.97%
bnb
BNB (BNB) $ 560.21 1.82%
solana
Solana (SOL) $ 146.80 5.52%
xrp
XRP (XRP) $ 0.502577 0.38%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.473707 3.97%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.153083 2.02%

Haftanın Öne Çıkan NFT Haberleri (6-13 Mayıs)

NFT Satisinda Ethereum ve Solana Dusuyor

NFT sektöründe her geçen gün daha fazla gelişme kaydediliyor. NFT sektöründe de birçok yeni gelişme yaşanıyor. Şimdi birlikte bu hafta NFT sektöründe neler yaşandı inceleyelim.

NFT Mülkiyet Platformu Tessera, Kapanıyor

Kripto para fiyatlarında yaşanan dalgalanma NFT platformlarını da etkilemeye devam ediyor. NFT mülkiyet platformu olarak faaliyet gösteren Tessera, zorlu kripto piyasası ortasında yeni bir karar aldığını açıkladı.

Milady NFT Koleksiyonunun Hacmi Yükseldi

Son dönemlerin popüler konularından birisi olan NFT’ler, kripto para birimlerinin toparlanmaya başlamasıyla yine gündeme geldi. Geçtiğimiz günlerde Elon Musk’ın Twitter hesabı üzerinden paylaştığı Milady NFT koleksiyonunun hacmi, yapılan paylaşım sonrasında artmaya devam ediyor.

Yeni Yuga Labs CEO’su Daniel Alegre’den NFT Satın Alımı

Bored Ape Yacht Club’ın (BAYC) arkasındaki şirket olan Yuga Labs’ın çiçeği burnunda CEO’su Daniel Alegre, firmasının kendi NFT koleksiyonundan bir parçayı satın aldı. Bored Ape Yacht Club, 800 milyon dolara yaklaşan piyasa değeriyle en büyük Blockchain NFT koleksiyonu olarak karşımıza çıkıyor. Alegre, 50 Ether (ETH) ya da yaklaşık 90.000 dolar karşılığında, güneş gözlüğü ve deniz kaptanı şapkası takan bir şempanzenin benzersiz tasviriyle ayırt edilen 3575 numaralı Bored Ape’nin mülkiyetini satın aldı. Daniel Alegre, 1 Nisan’da Yuga Labs CEO’su olarak göreve başlamıştı.

Elon Musk, Milady NFT’nin Fiyatını Paylaşımıyla Artırdı

Sosyal medya platformu Twitter’ı geçtiğimiz yılın sonlarında satın alan Elon Musk, kripto para birimlerine olan yakınlığıyla biliniyor. Geçtiğimiz aylarda Twitter’ın logosunu Dogecoin’in popüler meme’iyle değiştiren Elon Musk’tan yeni bir NFT hamlesi geldi.

Binance’ten Bitcoin NFT Hamlesi

Bitcoin NFT‘leri olarak bilinen Ordinals protokolüne ilgi artıyor. Artan talebi göz ardı edemeyen kripto borsaları ve NFT pazaryerleri, Ordinals protokolünü platformlarına entegre ediyor. Magic Eden ve OKX’ten sonra listeye Binance de eklendi. Binance, mayıs ayı itibarıyla Bitcoin NFT’lerini kullanıcıları ile buluşturacak.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

Etiketler:
btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala