bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,063.16 0.96%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,066.33 1.33%
bnb
BNB (BNB) $ 560.39 0.61%
solana
Solana (SOL) $ 143.97 0.51%
xrp
XRP (XRP) $ 0.515149 3.18%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.496481 7.89%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.155457 1.21%

Haftanın Öne Çıkan NFT Haberleri (5-12 Kasım)

haftanin one cikan nft haberleri 5 12 kasimerff

Son dönemde NFT sektörü her gün büyümeye ve gelişmeye devam ediyor. Bu hafta NFT sektöründe hangi gelişmeler yaşanmış birlikte göz atalım.

Boson Protokolü, NFT Pazar Yerinin Yeni Sürümünü Yayınladı

Kripto para sektöründe her geçen gün yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Son olarak Boson Protocol, kullanılabilir NFT platformunun yenilenmiş bir versiyonunu piyasaya sürdüğünü duyurdu.

İngiltere’den NFT Soruşturması

İngiltere’nin Avam Kamerası’ndaki bir grup, ülkenin ilk NFT düzenlemesine doğru bir adım atarak, NFT’lerin riskleri ve faydaları konusunda bir soruşturma başlattığını açıkladı.

Parlamento üyeleri, “NFT yatırımcılarının özellikle savunmasız spekülatörlerin, piyasa tarafından riske atılıp atılmadığını” tespit etmek adına bir soruşturma başlatacak. İngiltere’nin NFT’ler hakkında başlatacağı soruşturmayı ülkenin Dijital, Kültür, Medya ve Spor Komitesi yürütecek.

OpenSea, NFT’ler için Telif Hakkı Çözümü Geliştiriyor

NFT’ler günümüzde en popüler Blockchain ürünlerinden birisi. Milyonlarca dolarlık piyasa değerine sahip birçok koleksiyon bulunurken, bu koleksiyonların sahteleri de bir hayli fazla. Bu noktada NFT pazar yerleri kritik bir telif hakkı sorunu ile karşı karşıya kalıyorlar. OpenSea ise bunun için çalışmalarını hızlandırıyor. Öyle ki OpenSea, telif hakkı sorunlarının önüne geçme için bir zincir içi çözüm geliştiriyor.

Rolex, NFT Odaklı Ticari Marka Başvurusunda Bulundu

Birçok marka ve şirket NFT sektöründe yer almak için çalışmalarını hızlandırmış durumda. Özellikle birçok marka NFT alanına adım atabilmek için ticari marka başvuruları yapıyor. Son olarak lüks saat markası Rolex, NFT ve kripto dünyasına adım atabilmek için ticari marka başvurusunda bulundu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala