bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,934.13 2.63%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,054.13 1.85%
bnb
BNB (BNB) $ 557.74 2.49%
solana
Solana (SOL) $ 142.18 2.75%
xrp
XRP (XRP) $ 0.511413 4.64%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.478001 7.20%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.155276 5.02%

Haftanın Öne Çıkan NFT Haberleri (20-27 Mayıs)

NFT kacamaklari

NFT sektöründe her geçen gün daha fazla gelişme kaydediliyor. NFT sektöründe de birçok yeni gelişme yaşanıyor. Şimdi birlikte bu hafta NFT sektöründe neler yaşandı inceleyelim.

Blend, NFT Kredi Verme Pazar Payını Büyütüyor

NFT kredi verme pazarının 1 Mayıs 2023 tarihinde hizmete girmesiyle birlikte Blend, pazar payını yüzde 82’ye taşıdı. Hizmetin duyurulmasının ardından 169.900 Ether (ETH) veya yaklaşık 308 milyon dolar hacim elde etti. Önde gelen NFT pazar yeri Blur’un kredi verme platformu Blend’i piyasaya sürmesinden bu yana geçen haftalarda, toplam kredi verme hacmi pazar payının yüzde 82’sini aldı.

NFT Mülkiyet Platformu Tessera, Kapanıyor

NFT mülkiyet platformu Tessera ve kardeş projesi Escher, kripto girişim sermayesi şirketi Paradigm destekli Tessera’nın mali durumunun ve ekonomik modelinin karlı hale gelmesini zorlaştıracağı gerekçesiyle önümüzdeki haftalarda faaliyetlerini sonlandıracağını açıkladı.

Yeni Yuga Labs CEO’su Daniel Alegre’den NFT Satın Alımı

Alegre, 50 Ether (ETH) ya da yaklaşık 90.000 dolar karşılığında, güneş gözlüğü ve deniz kaptanı şapkası takan bir şempanzenin benzersiz tasviriyle ayırt edilen 3575 numaralı Bored Ape’nin mülkiyetini satın aldı. Daniel Alegre, 1 Nisan’da Yuga Labs CEO’su olarak göreve başlamıştı.

Sports Illustrated Cephesinde Polygon’da NFT Bilet Adımı

Sports Illustrated’in bilet pazarı SI Tickets, kripto para cüzdanı MetaMask’ın arkasındaki şirket olan Ethereum yazılım şirketi ConsenSys ile ortaklaşa “Box Office” platformunu geliştirdi. Şirket tarafından yapılan açıklamada, bu platformun dünyanın ilk eksiksiz NFT bilet hizmeti olacağı ve etkinlik sahiplerinin, organizatörlerin ve destekleyicilerin “Süper Bilet” adı verilen bir özellik aracılığıyla önemli anlar, koleksiyonlar ve teklifler gibi biletlere daha fazla katılım fırsatı oluşturmak adına Box Office’i kullanmalarına imkân sağlayacağını belirtti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala