bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,036.16 3.15%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,060.17 2.19%
bnb
BNB (BNB) $ 560.03 3.55%
solana
Solana (SOL) $ 143.69 3.57%
xrp
XRP (XRP) $ 0.510978 4.80%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.483888 9.05%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.156121 5.86%

Haftanın Öne Çıkan NFT Haberleri (18-25 Haziran)

haftanin one cikan nft haberleri 18 25 haziranfs

NFT sektörü hemen hemen her gün büyümeye ve gelişmeye devam ediyor. Şimdi birlikte bu hafta NFT sektöründe hangi gelişmeler yaşanmış birlikte inceleyelim.

  • NHL Takımı, NFT Platformu Sweet ile Anlaşma Yaptı
  • Eminem ve Snoop Dogg’tan Bored Ape Temalı Klip
  • OpenSea, Blockchain Platformu Klaytn ile Ortaklık Kurdu
  • Bentley Motors NFT Sektörüne Adım Atıyor
  • Cem Karaca NFT Portresinin Satışına Mahkemeden Engel

NHL Takımı, NFT Platformu Sweet ile Anlaşma Yaptı

NFT sektörü her alanda öne çıkmaya başladı. Son olarak Ulusal Hokey Ligi’nden (NHL) bir hamle geldi. Ulusal Hokey Ligi (NHL), bir NFT koleksiyonu başlatmak için NFT platformu Sweet ile uzun süreli bir ortaklık imzaladı.

haftanin one cikan nft haberleri 18 25 haziran

Haberin detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

Eminem ve Snoop Dogg’tan Bored Ape Temalı Klip

Rap dünyasının iki önemli ismi Eminem ve Snoop Dogg, yeni bir single çıkardı. “From the D 2 the LBC” isimli single’ın klibi James Larese tarafından yönetildi. Klipte Eminem ve Snoop Dogg gibi ünlü rapçinin yanın Bored Ape teması olması dikkat çekti.

eminem ve snoop doggtan bored ape temali klip 1

Snoop Dogg, NFT dünyasıyla yakından ilgili. Yaptığı yatırımlarla ve attığı adımlarla sık sık gündeme gelen Snoop Dogg, Eminem ile yeni bir single yayınladı. “From the D 2 the LBC” isimli single’ın klibi kısa süre önce YouTube’da yayınlandı.

Haberin detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

OpenSea, Blockchain Platformu Klaytn ile Ortaklık Kurdu

NFT sektörü, dünyada bilinmeye ve takip edilmeye devam eden bir alan olmaya devam ediyor. Sektör, hala gelişme ve büyüme aşamasında. NFT alanında her geçen gün gelişmeler yaşanıyor. Bu kez popüler NFT platformu OpenSea, Klaytn ile bir ortaklık kurdu.

opensea blockchain platformu klaytn ile ortaklik kurdu 1 1

Haberin detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

Bentley Motors NFT Sektörüne Adım Atıyor

Blockchain, NFT ve Metaverse. Son dönemde bu üç sektör de şirketler tarafından araştırılıyor ve yeni ürünler piyasaya sürülmeye devam ediyor. Özellikle yeni nesil şirketler bu alanda önemli adımlar atarken, köklü şirketlerden de önemli atılımlar görmeye başladık. Bunun en muhtemel sebeplerinden birisi de NFT ve benzeri web3 teknolojilerin, şirketlerin vizyonlarını yansıtması. Bu vizyona sahip olan şirketler arasına son olarak İngiliz otomobil şirketi Bentley Motors da katıldı.

Bentley Motors NFT Sektörüne Adim Atiyor1 1536x864 1

Haberin detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

Cem Karaca NFT Portresinin Satışına Mahkemeden Engel

Günümüzde birçok sanatçı, sanatlarını NFT olarak Blockchain ağında yayınlıyor. Yeni nesil teknolojiler ile sanatlarını birleştiren sanatçılar, bazen kendi markalarını da NFT’ye dönüştürebiliyorlar. Ancak bu kez söz konusu Cem Karaca olduğunda işler beklendiği gibi gitmedi. Öyle ki Cem Karaca’nın NFT portresinin satışı, bir ilk gerçekleştirilerek mahkeme tarafından engellendi.

Cem Karaca NFT Portresinin Satişina Mahkemeden Engel 2

Haberin detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala