bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,789.97 2.09%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,575.16 1.43%
bnb
BNB (BNB) $ 584.51 2.56%
solana
Solana (SOL) $ 185.74 1.30%
xrp
XRP (XRP) $ 0.619588 0.99%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.649098 1.00%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.217631 19.65%

Haftanın Öne Çıkan NFT Haberleri (17-24 Eylül)

haftanin one cikan nft haberleri 17 24 eylulE

Son dönemde NFT sektörü her gün büyümeye ve gelişmeye devam ediyor. Bu hafta NFT sektöründe hangi gelişmeler yaşanmış birlikte göz atalım.

Ethereum Merge Sonrası İlk NFT Basımı Gerçekleşti

Yıllardır merakla beklenen Ethereum Merge sonunda gerçekleşti. Oldukça yoğun bir mühendislik sonucu başarıyla gerçekleştirilen yükseltme ile Mainnet ve Beacon zincirlerinin birleştirilmesi, Ethereum ağındaki madencilik faaliyetlerine nokta koydu. Bu başarılı yükseltme sonrası basılan ilk NFT ise ikonik bir şekilde ilk basım işleminin ta kendisi oldu.

haftanin one cikan nft haberleri 17 24 eylulsdg

Haberin detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

Epic Games Store’da İlk NFT Oyunu Listelendi

Son dönemde Blockchain temelli oyunlar oyun dünyası tarafından sıkça tartışılıyor. Bazı oyun geliştiricileri Blockchain temelli oyunlara sıcak bakarken Minecraft oyunu ile tanınan Mojang gibi oyun stüdyoları ise bu fikre sıcak bakmıyor. Fortnite oyununun geliştiricisi olan Epic Games ise Blockchain temelli oyunlara sıcak bakan geliştiricilerden.

haftanin one cikan nft haberleri 17 24 eylulad

Haberin detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

Adobe, NFT Girişimleri için Figma’yı Satın Aldı

Son dönemde kripto para sektöründe satın alma işlemleri oldukça yaygınlaştı. Faaliyet alanlarını genişletmek isteyen kripto odaklı şirketler satın alma işlemlerini hızlandırmış durumda. Bu kez yazılım tabanlı tasarım hizmeti veren AdobeNFT girişimlerini desteklemek ve artırmak için web tasarım uygulaması Figma‘yı satın aldığını açıkladı.

haftanin one cikan nft haberleri 17 24 eylulw

Adobe; resimler, illüstrasyonlar ve video teknik bilgisi gibi mevcut seçeneklerden birkaçını Figma’nın ürünleriyle birleştirmeyi planlıyor.

Haberin detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

Yuga Labs, Web3 Projeleri İçin Yeni Bir Yöneticiyi İşe Aldı

Kripto para piyasasıyla birlikte NFT, Web3, metaverse ve Blockchain alanı da büyüyor, genişliyor. Bu gelişimle birlikte kripto alanındaki birçok şirket bünyesine yeni isimler katmaya devam ediyor. Popüler NFT koleksiyonu Bored Ape Yacht Club‘ın arkasındaki şirket Yuga Labs, Web3 projeleri için yeni bir ismi ekine kattığını duyurdu.

vdfd

Haberin detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala