bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,338.97 4.32%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,115.85 4.47%
bnb
BNB (BNB) $ 605.84 0.51%
solana
Solana (SOL) $ 144.19 8.29%
xrp
XRP (XRP) $ 0.517137 4.36%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.466454 5.63%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149108 6.93%

Haftanın Öne Çıkan NFT Haberleri (13-20 Mayıs)

nft arastirmasi yuzde 74u statu pesinde12

NFT sektöründe her geçen gün daha fazla gelişme kaydediliyor. NFT sektöründe de birçok yeni gelişme yaşanıyor. Şimdi birlikte bu hafta NFT sektöründe neler yaşandı inceleyelim.

Çin, NFT Pazaryerleri Hakkında Uyarı ve Rehberlik Yayınladı

Birçok ülke Blockchain teknolojisi ile yakından ilgileniyor. Özellikle kripto para birimlerine karşı olan sert tavrı ile gündeme gelen Çin de Blockchain teknolojisi ve NFT’ler ile yakından ilgileniyor. Son olarak Çin Yüksek Halk Savcılığı, NFT‘ler hakkında bir dizi uyarı ve görüş yayınlayarak, ülkenin NFT piyasalarının oluşturduğu riskleri vurguladı. Bunun yanında gelişmekte olan varlık için yeni mevzuata ihtiyaç duyulduğunu da belirtti.

Milady NFT Koleksiyonuna Elon Musk Etkisi

Milady NFT koleksiyonunun arkasındaki kuruluş olan Milady Maker, sosyal medya platformu Twitter’ın sahibi olan Elon Musk’ın bir Milady meme tweet’ini paylaşmasıyla birlikte NFT koleksiyonunun fiyatında önemli bir artış yaşanmıştı.

Star Wars Kripto Oyuncakları Geliyor

Star Wars Günü kutlamaları devam ederken, Cryptoys, Disney ile ortaklık kurarak, film serilerinin en ikonik üç karakterinden esinlenerek oluşturulan dijital oyuncuların satışını yapacağını açıkladı. Andreessen Horowitz, Mattel ve Dapper Labs’ın desteklediği Cryptoys, “15 adetle sınırlandırılan Luke Skywalker, Prenses Leia ve Darth Vader koleksiyonluk dijital oyuncaklarını” satışa çıkaracağını açıkladı.

Binance, Ordinals Protokolünü Ekleyecek

Binance, krize yol açan Bitcoin NFT’lerini platforma ekleyeceğini duyurdu. Son günlerle Bitcoin problemleri ile gündeme gelen Binance, iki kere çekim işlemlerini durdurmuştu. Ordinals ve BRC-20 nedeniyle Bitcoin ağında yaşanan tıkanıklık kripto piyasasını allak bullak etti. Bitcoin ağında bir blokun çıkarılma süresi dün 120 dakikayı aşarak rekor seviyelere yükseldi. İşlem ücretleri iki yılın zirvesine çıktı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

Etiketler:
btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala