bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,261.22 3.57%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,146.01 2.88%
bnb
BNB (BNB) $ 605.65 0.11%
solana
Solana (SOL) $ 145.87 6.91%
xrp
XRP (XRP) $ 0.525988 3.86%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.47306 5.60%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150481 7.66%

Haftanın Öne Çıkan NFT Haberleri (10-17 Eylül)

haftanin one cikan nft haberleri 10 17 eylulASD

Son dönemde NFT sektörü her gün büyümeye ve gelişmeye devam ediyor. Bu hafta NFT sektöründe hangi gelişmeler yaşanmış birlikte göz atalım.

Quentin Tarantino, NFT Davasında Anlaşmaya Vardı

Ünlü yönetmen Quentin Tarantino, yapım şirketi Miramax ile bir NFT davası içindeydi. Quentin Tarantino, yapılan son mahkeme başvurusuna göre, uzun süredir devam eden NFT davasını yapım şirketi Miramax ile sonuçlandırdı.

haftanin one cikan nft haberleri 10 17 eylulsds

Haberin detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

Starbucks Polygon Tabanlı Yeni Platformunu Tanıttı

Bu teknolojilerin gelişmesiyle birçok büyük şirket, yönünü Web3 teknolojilerine çevirdi. Starbucks da bu şirketler arasında yer alıyor. Kahve zinciri Starbucks, Polygon tabanlı yeni platformu Odyssey’i tanıttı. 

haftanin one cikan nft haberleri 10 17 eylulas

Haberin detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

NFT Platformu Rarible, Immutable ile Ortaklık Kuruyor

NFT platformları, piyasada tutunmak ve varlıklarını sürdürmek için çeşitli ortaklıklar kurmaya devam ediyor. Popüler NFT platformu Rarible de bunlardan biri. Rarible, oyun NFT’lerini genişletmek için Immutable ile iş birliği yapıyor.

bdds

Haberin detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

Yerli NFT Platformu Carny El Değiştiriyor

Kripto ve NFT alanında yapılan satın alımları sayısı günden güne artıyor. Bu satın alımların bir yenisi de Türkiye’de yaşandı. Türkiye’nin kürate edilmiş ilk NFT platformu olarak öne çıkan CarnyTual Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Erdal tarafından satın alındı.

vdddd

Haberin detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala