bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,323.23 3.47%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,144.01 2.52%
bnb
BNB (BNB) $ 608.04 0.07%
solana
Solana (SOL) $ 147.81 4.96%
xrp
XRP (XRP) $ 0.527981 3.14%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.475559 5.24%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151707 5.46%

Güney Kore’nin En Büyük Bankalarından Biri, Kripto Para Saklama Hizmeti Verecek

Kore kripto para çalışmaları

En büyük dört Güney Kore bankasından biri olan KB Kookmin Bank, kripto para birimi saklama hizmetleri sunmasını sağlayacak yeni bir ortaklığa girdi.

Büyük Güney Koreli banka KB Kookmin Bank, müşterileri için bir kripto para saklama hizmeti başlatmayı planlıyor. Yeni özellik, blok zinciri girişim fonu Hashed, dijital varlık ticareti platformu Cumberland Kore ve akıllı sözleşme güvenlik denetim firması Haechi Labs ile yapılan ortaklığın ardından kullanıma sunulacak.

KB Kookmin Bank Müşterilerine Kripto Para Saklama Hizmeti

Blockchain temelli fon yeni ortaklığı, “Güney Kore’de dijital varlıklar için gelişmekte olan pazarı” geliştirmeyi amaçlayan yeni bir duyuru ile duyurdu. İşbirliği için, “dijital varlıkları yönetmeyi ve depolamayı, en uygun düzenleyici gelişmeleri savunmayı ve geleneksel finans sektörünü dönüştürmeyi gerektirir.” denildi.

KB Kookmin Bank (KB), Asya ülkesinde varlık değerine göre sıralanmış en büyük dört banka arasındadır. Banka sözcüleri, finans alanının dijitalleşmesinin hızlı bir şekilde geleceğine inandıklarını ve tüm büyük bankaların hazırlıklı olması gerektiğini ileri sürdü. Ek olarak, dijital varlık endüstrisinin yalnızca kripto para birimlerini değil aynı zamanda diğer geleneksel varlıkları da içereceğini belirttiler.

Bunlar arasında gayrimenkul, sanat eseri ve “blok zinciri platformlarında yayınlanacak ve ticareti yapılacak diğer somut haklar” bulunmaktadır. Sonuç olarak, dört kuruluş arasındaki işbirliği; “gerekli teknoloji yığınını oluşturmada uzun bir yolculuğun başlangıcını işaret ediyor.”

Güney Kore, kripto para birimi karlarının nasıl vergilendirileceğine dair seçenekleri araştırıyor. Açıklamada bunun, ülkenin 2017’de yerli ICO’ları yasaklamak için önceki duruşundan doğru yönde bir adım olduğunu vurguladı.

KB Bank Güney Kore’de Oyun Değiştirici

Hashed CEO’su Simon Kim, KB kadar büyük bir bankanın büyüklüğünün, ülke ve bölgedeki kripto para birimi endüstrisi için önemli bir değişiklik yapma potansiyeli taşıdığına inanıyor. Yeni ortaklık hakkında yorum yaparken, şirketi için bu tür bir işbirliğinin önemini de vurguladı:

“KB Bank ile işbirliği yapma fırsatını memnuniyetle karşılıyorum, böylece Güney Kore yükselen dijital varlıklar pazarında lider olabilir. Blockchain endüstrisindeki anlayışımızı birleştirmek ve hem teknik hem de ticari danışmalar sağlamak, kaçınılmaz olarak tüketicilere ve ülkeye dijital dönüşümün yeni kulağını açmak için yeni kapılar açacaktır.”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala