bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,038.77 1.14%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,545.55 1.31%
bnb
BNB (BNB) $ 612.96 4.18%
solana
Solana (SOL) $ 185.38 0.66%
xrp
XRP (XRP) $ 0.62286 0.00%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.646487 0.87%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.215188 0.18%

Güney Kore, Yeni Kripto Kurallarını Hızlandırmak İstiyor

guney kore yeni kripto kurallari

Kripto para birimleri hemen hemen birçok ülkenin gündeminde yer alıyor. Özellikle kripto para ile yakından ilgilenen ülkeler bu alandaki çalışmalarını hızlandırmış durumda. Bu kez Güney Kore yeni kripto kuralların hızlandırmak istemesi ile gündemde. Güney Kore’nin finansal gözlemcisi, Seul’deki Ulusal Meclis toplantısında yeni kripto kurallarını hızlandırma sözü verdi.

Güney Kore, Yeni Kripto Kurallarını Hızlandıracak

Güney Kore‘nin mali gözlemcisi kripto para yasa tekliflerinin gözden geçirilmesini istiyor. Güney Kore Finansal Hizmetler Komisyonu (FSC) başkanı Kim Joo-hyun Seul’deki parlamento kompleksinde düzenlenen bir toplantıda, ilgili bakanlıklardan uzmanlardan ve personelden oluşan bir görev gücünün önerilen kripto varlık yasasını hızla gözden geçireceğini söyledi.

guney kore yeni kripto kurallarini hizlandirmak istiyorsddfs

Terra’nın çöküşü kripto para sektöründe oldukça büyük bir etki yarattı. Bununla beraber düzenleyicilere sektördeki operatörler ve tüketiciler için sağlam kuralları hızlandırma konusunda ilham verdi. 

Kore hükümet yetkilileri daha önce ABD’li düzenleyicilerin Başkan Joe Biden’in kriptoyla ilgili yürütme emriyle emrettiği raporları yayınladıktan sonra, Ekim ayında Dijital Varlık Temel Yasası olan kapsamlı bir yasal çerçeve üzerinde çalışmaya başlayacaklarını söyledi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala