bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,091.71 0.04%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,187.28 0.67%
bnb
BNB (BNB) $ 606.05 1.40%
solana
Solana (SOL) $ 154.70 0.23%
xrp
XRP (XRP) $ 0.544684 1.85%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.5133 0.18%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.158381 1.46%

Güney Kore ve Meta, Metaverse için El Ele Verdi

guney kore ve meta metaverse icin el ele verdiSD

Metaverse teknolojisi son dönemde birçok farklı alanda ilgi odağı olmuş durumda. Son olarak Güney Kore’nin resmi medya düzenleme ajansı, Meta Platforms, ürün politikası ve stratejisinden sorumlu başkan yardımcısı Andy O’Connell ile metaverse tabanında kullanıcı korumasını artırmanın yollarını görüşmek üzere bir araya geldi.

Güney Kore ve Meta, Metaverse için Bir Araya Geldi

Kore İletişim Komisyonu (KCC) başkan yardımcısı Ahn Hyoung-hwan, yerel basında çıkan haberlere göre, O’Connell ve Meta’dan metaverse gibi yeni ortaya çıkan sanal platformlarda güvenlik konusunda iş birliği yapmalarını istedi.

guney kore ve meta metaverse icin el ele verdiA

Ahn ve O’Connell ayrıca dijital platformların arkasındaki algoritmalarda şeffaflığı ve yasa dışı bilgilerin dolaşımının önlenmesini tartıştı. Meta, Kuzey Amerika ve Avrupa’nın bazı bölgelerindeki kullanıcılar tarafından kullanılabilen, sanal gerçeklik (VR) teknolojisi tarafından desteklenen bir metaverse platformu olan Horizon Worlds’ü işletmek istiyor.

Kripto para dünyasıyla birlikte metaverse evreni de büyüyor. Bununla birlikte birçok ülke bu alandaki gelişmeleri takip etmeye başladı. Ülkeler, metaverse ile ilgili yeni projeler yürütüyor. Güney Kore özelinde hatırlatmak gerekirse Güney Koreli yetkililer kısa süre önce Metaverse Teşvik Yasası oluşturmak için çalışmalarını hızlandırmıştı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala