bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,679.06 3.87%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,086.22 4.14%
bnb
BNB (BNB) $ 553.14 5.03%
solana
Solana (SOL) $ 139.18 7.40%
xrp
XRP (XRP) $ 0.501594 3.64%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.456483 4.33%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152705 2.82%

Güney Kore Finansal Hizmetler Komisyonu, Gopax’ın Satın Alımını Erteledi

Kripto Para Piyasasinda Bu Hafta Yukselenler 28 Mayis 3 Haziran 2023299

Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) kripto sektörü ile uğraşırken, Güney Kore’nin Finansal Düzenleyicisi’nden bir açıklama geldi. Güney Kore Finansal Hizmetler Komisyonu’nun yaptığı açıklamaya göre; Binance’in GoPax isimli kripto para borsasını satın alımı, SEC davasından dolayı askıya alındı. Kurum şu an için satın alıma yönelik yönetici değişim raporunu askıya aldı. Binance’in üç yöneticisinin, GoPax yönetimine atanması durduruldu.

Gopax’ın Satın Alınını Ertelendi

Güney Kore Finansal Hizmetler Komisyonu, Binance’in kripto borsası Gopax’ı satın almasını SEC’in açtığı dava nedeniyle erteledi. Ülkenin mali gözlemcisi, menkul kıymetler yasalarını ihlal ettiği suçlamaları arasında satın alma taleplerini kabul etmenin çok zor olduğunu iddia etti.

Ülkenin mali gözlemcisi olan Finansal Hizmet Komitesi’nin (FSC) Binance’in yerel kripto ticaret platformu Gopax’ı satın almasını gözden geçirdiğini öne sürüyor. Binance, iki yıllık bir aradan sonra Güney Kore kripto sektörüne yeniden girme niyetiyle şubat ayında Gopax’ın çoğunluk hissesini satın almıştı.

Finansal Hizmet Komitesinin (FSC), Gopax anlaşmasını incelerken, menkul kıymetler yasasını ihlal ettiği iddia edilen suçlamalar ve SEC’in Binance.US varlıklarını dondurmaya yönelik başka talepleri göz önüne alındığında, bu noktada satın alma talebini kabul etmenin çok zor olduğunu iddia etti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala