bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,693.33 0.66%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,168.58 0.91%
bnb
BNB (BNB) $ 613.80 1.15%
solana
Solana (SOL) $ 146.52 1.23%
xrp
XRP (XRP) $ 0.52854 0.15%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.475156 0.39%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152648 0.23%

Gumi Cryptos Capital, 110 Milyon Dolarlık Blockchain Fonu Başlattı

Gumi Cryptos Capital 110 Milyon Dolarlik Blockchain Fonu Başlatti

Gün geçmiyor ki bir Blockchain tabanlı şirket milyon dolarlık yatırım almasın. Kripto sektörünün büyüme hızını ve performansını gözlemleyen yatırımcılar, doğal olarak Blockchain ve kripto alanına odaklanmış durumda. Bu yüzden birçok yatırım şirketinin kripto odaklı fonlarını duyurduğuna şahitlik ediyoruz. Yine buna benzer bir şekilde gumi Cryptos Capital de Blockchain girişimlerini desteklemek üzere 110 milyon dolarlık bir yatırım fonu başlattı.

Gumi Cryptos Capital

Gumi Cryptos Capital, Blockchain Fonu ile Girişimlere Güç Verecek

Blockchain odaklı bir risk sermayesi şirketi olan gumi Cryptos Capital (gCC), Şirket bugün, Blockchain şirketlerinin yanı sıra DeFi, oyun ve DAO gibi alanlardaki projeleri hedefleyecek ikinci fonunun (Fon II) lansmanını duyurdu. 

Yatırım şirketi, hem öz sermaye hem de token olarak her yeni projeye yaklaşık 500.000 ila 5 milyon dolar arasında yatırım yapmayı planlıyor.

Yeni duyurulan fon hakkında konuşan GCC Yönetici Ortağı Rui Zhang, şunları kaydetti:

“Sektör lideri olma ve küresel endüstrileri bozma potansiyeline sahip gelişmiş alt sektörlerde istisnai ‘gumicorn’ kurucuları arıyoruz. Bu fon için yaklaşımımız ‘ileriyi düşünmek’ olacak.”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala