bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,212.20 1.15%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,096.15 0.88%
bnb
BNB (BNB) $ 560.84 2.04%
solana
Solana (SOL) $ 145.01 3.05%
xrp
XRP (XRP) $ 0.505737 0.68%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.471615 3.64%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.15368 1.80%

Guggenheim Kurucu Ortağı Todd Morley: Ethereum, Bitcoin’den Çok Daha Fazla Fayda Sağlıyor

guggenheim kurucu ortagi todd morley ethereum bitcoinden cok daha fazla fayda sagliyor

Önde gelen yatırım şirketlerinden biri olan Guggenheim’ın kurucu ortağı Todd Morley, Bitcoin ve Ethereum hakkında konuştu. Morley’e göre Ethereum, Bitcoin’den çok daha fazla fayda sağlıyor. 

Pazartesi günü Bloomberg TV’ye konuşan Morley, kripto paralara ilişkin kayda değer açıklamalarda bulundu. Bitcoin’in önem arz ettiğini söyleyen Morley diğer taraftan Ethereum’un akıllı sözleşmelere sahip olması nedeniyle çok daha fazla fayda sağladığını ifade etti. 

Morley ayrıca dijitalleşmeyi sağlayan bir teknoloji stratejisi olmayan sektörlerin iflas ettiğini söyledi. Sigorta sektöründen örnek veren Morley, bu sektörde yer alan işletmelerin daha iyi bir teknoloji stratejisine sahip olması gerektiğine dikkat çekti. 

Bununla birlikte, blokzinciri teknolojisini de ele aldı. Blokzincirinin dünyanın her yayına çok hızlı bir şekilde yayıldığını söyleyen Morley, Ethereum’daki uygulama geliştiricilerinin altı yılda aralıksız 20 kat büyümeye sahip olduğunu ifade etti. 

Guggenheim’ın eski CEO’su olan Morley, şimdi blokzinciri projesi Overline’ın başkanlığını yapıyor ve dünyanın en büyük NFT müzesini inşa ediyor. 

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Dilek Sarı

Dilek, 1992 yılında İzmir’de doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise öğrenimini İzmir’de tamamladı ve 2010 yılında Adnan Menderes Üniversitesi Sosyoloji bölümüne başladı. 2014 yılında buradan mezun olan Dilek, alanda kalmak ve akademik çalışmalar yürütmek amacıyla aynı yıl Ege Üniversitesi Genel Sosyoloji ve Metodoloji anabilim dalında yüksek lisans eğitimine başladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala