bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,678.79 3.72%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,045.21 3.14%
bnb
BNB (BNB) $ 541.99 4.38%
solana
Solana (SOL) $ 133.46 10.35%
xrp
XRP (XRP) $ 0.486379 2.89%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.455281 2.10%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.15343 3.64%

Gucci’den, NFT Platformu SuperRare’e 25 Bin Dolarlık Yatırım

gucciden nft platformu superraree 25 bin dolarlik yatirim

Ünlü markalar, kripto para ve NFT sektörüne ilgi göstermeye devam ediyor. Son olarak lüks marka Gucci, Amerika Birleşik Devletleri’ndeki bazı mağazalarında kripto ile ödeme kabul edeceğini duyurmuştu. Bu kez Gucci, NFT platformu SuperRare ile yeni bir ortaklık kurduğunu duyurdu.

Gucci, SuperRare ile Ortaklık Kurdu

Gucci, NFT platformu SuperRare ile yeni bir ortaklık kurarak, SuperRare’in merkeziyetsiz özerk organizasyonunu (DAO) satın aldığını ve dijital bir “Vault Art Space” başlatmak için SuperRare’e 25 bin dolar yatırım yaptığını duyurdu.

gucciden nft platformu superraree 25 bin dolarlik yatirim

Gucci, SuperRareDAO’ya katılmak için 25 bin dolar değerinde RARE token’ı satın aldı. Gucci, 29 sanatçının katılımıyla NFT sanat eserlerinden oluşan bir seçkiden oluşacak olan “Vault Art Space” sergisini başlatacak.

Gucci Vault CEO’su Nicolas Oudinot CoinDesk’e şu açıklamaları yaptı:

Çok yönlü sanatçı grubunun vizyonunu güçlendirmek için karşılıklı çaba göstereceğimizi bilerek SuperRare’e yaklaştık. SuperRare’in sanatçıların çalışmalarını yenilikçi bir şekilde sergilemeleri için oldukça iyi bir platform.

Lüks marka Gucci, geçtiğimiz şubat ayında metaverse‘e de atmış atmıştı. İtalya merkezli dünyaca tanınan lüks moda markası Gucci, The Sandbox platformundan sanal arazi satın aldığını duyurmuştu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Esra Bayram

Esra Bayram, 26 Ocak 1999 tarihinde İstanbul’un Fatih ilçesinde dünyaya geldi. Aslen Zonguldaklı olan Esra Bayram, İlkokul ve Ortaokul’u İstanbul’da 75. Yıl Okulu’nda okuduktan sonra Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar verdi. Liseyi Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde bitirdi. Bu dönemde şiir yazan Esra Bayram bu konuda çeşitli şiir yarışmalarında derece elde etti.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala