bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,441.87 0.46%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,564.66 0.32%
bnb
BNB (BNB) $ 582.07 0.92%
solana
Solana (SOL) $ 183.37 1.81%
xrp
XRP (XRP) $ 0.619038 0.42%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.64579 1.15%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.217849 16.16%

Grayscale’in GBTC ve ETHE Hisseleri Artış Yaşıyor

grayscale

Grayscale’in Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) hisselerinin primlerindeki keskin artış, yüksek hacimli yatırımcılar arasında artan talebi gözler önüne seriyor.

Grayscale’in Bitcoin ve Ethereum hisselerinin primi, olumlu piyasa duygularını ortaya çıkartarak, son iki ayın en yüksek seviyesine ulaştı.

Grayscale’in Yeniden Dönüşü

Grayscale’in GBTC ve ETHE primleri son iki ayın en yüksek seviyesine ulaştı.

ETHE primleri %11.3’lük negatif seviyeden %12.3’lük pozitif seviyeye çıktı. GBTC de %18.2’lik negatif seviyeden %3.8’lik negatif seviyeye yükseldi. Bu seviyeler Mart ayının son haftasından bu yana görülmemişti.

Simplify U.S. Equity PLUS GBTC ETF’nin yakın zamanda piyasaya sürülmesi, bu durumun en önemli katalizörü olmuştur.

Bitcoin’in değerindeki düşüş, GBTC’deki indirimle birlikte muhtemelen varlığı daha çekici bir hale getirdi. Jarvis Labs’tan piyasa analisti Ben Lilly kurumsal yatırımcılar arasında taleplerin geri döndüğünü öne sürerek “artan bakiyelerle birlikte bir birikim olduğunu” belirtti. Lilly, “Pazarı yönlendiren talebimiz artıyor, indirimler azalıyor ve fiyatlar düşüyor” diye ekledi.

Primler Mayıs ayı başına kadar düşüş eğilimi göstermeden önce, Şubat ortasına kadar en yüksek seviyelere ulaştı. Düşüş trendi Bitcoin’in değeri yükseldiğinde bile devam etti.

 

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Yavuz

2 Ekim 1992 tarihinde İzmir’de dünyaya gelen Cem Yavuz, ilköğretimi yine doğduğu şehirde tamamladı. Liseyi İstanbul’da okuyan Cem, tarihe olan ilgisi sebebiyle üniversite eğitimini Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nin Tarih bölümünde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala