bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,757.08 3.97%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,118.71 4.68%
bnb
BNB (BNB) $ 606.30 0.64%
solana
Solana (SOL) $ 144.31 9.23%
xrp
XRP (XRP) $ 0.517533 4.65%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.468229 5.86%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149737 7.38%

Grayscale, DLC Fonundan XRP’yi Kaldırdığını Duyurdu

grayscale dlc fonundan xrpyi kaldirdigini duyurdu

Önde gelen kripto para fonu Grayscale, bugün yaptığı bir açıklama ile XRP’yi Digital Large Cap (DLC) fonundan kaldırdığını duyurdu.

Grayscale açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Üç aylık incelemenin ardından, Grayscale Digital Large Cap Fonu (DLC Fonu) için güncellemeleri duyurmaktan mutluluk duyuyoruz. DLC Fonu, dijital varlık sınıfının (%70 hedef kapsamı) büyük sermaye segmentine maruz kalmayı amaçlayan pasif, kurallara dayalı bir stratejidir. $XRP, DLC Fund’ın üç aylık incelemesinin ardından kaldırıldı. Yerine koyulacak uygun başka hiçbir varlık yok.”

Piyasa değerinindeki küçülmenin ardından Litecoin (LTC) ile sıralama mücadelesi veren XRP, yayın saati itibariyle 0.2299 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala