bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,438.80 0.77%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,272.31 2.82%
bnb
BNB (BNB) $ 611.02 1.21%
solana
Solana (SOL) $ 159.09 3.24%
xrp
XRP (XRP) $ 0.543304 0.02%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.497822 2.87%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.161891 2.67%

Grayscale CEO’sundan GBTC Açıklaması

grayscale ceosundan gbtc aciklamasi

Sıkıntılı günler geçiren Grayscale cephesinden Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) tarafından reddedilen GBTC teklifiyle ilgili yeni açıklamalar gelmeye devam ediyor. İflas başvurusunda bulunan Genesis’in çatı şirketi olan Digital Currency Group çatısı altında çalışmalarına devam eden Graysclae Investments’in CEO’su Michael Sonnenshein, reddedilen GBTC teklifleri hakkında yeni bir açıklamada bulundu.

GBTC Onayı Yatırımcılara Kazanç Sağlayacak

Digital Currency Group çatısı altında çalışmalarını sürdüren Grayscale Investments CEO’su Michael Sonnenshein, Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) tarafından reddedilen GBTC teklifleri sonrasında yeni açıklamalar yapmaya devam ediyor. Grayscale Investments tarafından sunulan ve GBTC’nin bir spot Bitcoin ETF’ye dönüştürülmesi teklifi, Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) reddedildi. Sonnenshein, GBTC’nin bir spot Bitcoin ETF’ye dönüştürülmesi tekliflerinin onaylanması durumunda, SEC’e karşı devam eden yasal işlemlerin ortasında bir indirim ya da prim olmayacağını dile getirdi.

grayscale ceosundan gbtc aciklamasi 2

Grayscale CEO’su Michael Sonnenshein, kısa bir süre önce katıldığı programda, GBTC teklifleri hakkında yeni düşüncelerini dile getirdi. Michael Sonnenshein, Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) Grayscale yatırımcılarını korumayı ve onlara gerçek varlık değerini iade etmeyi neden düşünmediğini açıkladı.

Bu işlemin düzenleyici kurumun, kayırmacılık göstermemesini ya da keyfi davranmamasını sağladığını belirten Michael Sonnenshein, SEC’in bu teklifi kabul etmesi durumunda yatırımcıların birkaç milyar dolar kazanabileceğini de belirtti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala