bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,624.31 4.64%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,088.83 2.61%
bnb
BNB (BNB) $ 558.19 2.65%
solana
Solana (SOL) $ 143.52 8.17%
xrp
XRP (XRP) $ 0.497947 1.48%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.462027 3.51%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151497 3.90%

Grayscale, Bitcoin Spot ETF’si Reddedilirse SEC’e Dava Açabilir

grayscale bitcoin spot etfsi reddedilirse sece dava acabilir 2

Bilindiği üzere kripto para birimlerinin hızla yaygınlaşması ile beraber ETF başvurularında da artış yaşanıyor. Varlık yönetimi şirketi Grayscale uzun süredir Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) Spot Bitcoin ETF’sini kabul etmesini bekliyor. Son olarak varlık yönetimi şirketi Grayscale CEO Michael Sonnenshein, ajansın Spot Bitcoin ETF’sini reddetmeye devam etmesi halinde, Grayscale’in Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na (SEC) karşı yasal işlem başlatmayı düşünüyor.

Grayscale’in Bitcoin ETF için Mücadelesinde SEC Dava ile Karşı Karşıya Kalabilir

Varlık yönetim şirketi Grayscale, spot Bitcoin ETF’sinin reddedilmesi halinde ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na (SEC) karşı dava açabilir.

grayscale bitcoin spot etfsi reddedilirse sece dava acabilir

Varlık yönetimi şirketi Grayscale CEO Michael Sonnenshein, yaptığı bir röportajda Grayscale Bitcoin Trust’ı (GBTC) bir ETF’ye dönüştürme başvurularının reddedilmesi durumunda Grayscale’in İdari Prosedür Yasası davasını düşünüp düşünmeyeceği sorulduğunda, “Bence tüm seçenekler masada” dedi .

Grayscale CEO Michael Sonnenshein konu ile ilgili olarak şunları söyledi:

Grayscale ekibi, amiral gemisi fonumuz GBTC’yi bir ETF’ye dönüştürmenin arkasına firmamızın tüm kaynaklarını koyuyor. Yatırımcıların, onları savunmaya devam ettiğimizi ve savunacağımızı bilmeleri gerçekten önemli.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala