bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,410.99 2.95%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,092.23 1.76%
bnb
BNB (BNB) $ 548.63 3.21%
solana
Solana (SOL) $ 137.22 7.73%
xrp
XRP (XRP) $ 0.493175 0.97%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.462068 0.19%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.157673 0.28%

Grayscale, Alınan Tüm EthereumPoW Tokenlerini Satmayı Planlıyor

grayscale alinan tum ethereumpow

Kripto varlık yöneticisi Grayscale Investments, Ethereum‘un bir hisse kanıtı konsensüsüne geçmesinin ardından Grayscale Ethereum Trust ve Grayscale Digital Large Cap Fund tarafından alınan tüm ETHPoW tokenlerini satmayı planladığını duyurdu. Yönetim şirketinin satacağı token sayısı neredeyse 3,1 milyon ETHPoW.

Grayscale, EthereumPoW Tokenlerini Satacağını Duyurdu

Kripto varlık şirketi Grayscale’in satacağı token sayısı yaklaşık olarak 3,1 milyon ETHPoW olduğunu açıkladı. Grayscale’in bu açıklamasının hemen ardından Grayscale’i damping yapmakla suçlayan kripto topluluğunda tepkiye neden oldu.

Ayrıca şirket hem fon hem de tröst, Merge to Grayscale Investments sonucunda alınan tüm ETHPoW’un haklarını devredecek ve daha sonra 180 günü aşmayan bir süre içinde satacağı açıklandı.

Grayscale Investments, ETHPoW piyasasındaki likidite eksikliği konusunu ele aldı. Şirket, Ethereum kanıtı ağının yalnızca dün 15 Eylül’de başlatıldığı göz önüne alındığında herhangi bir platformdaki varlığı ve bu platformlardaki likiditenin yeterliliği konusunda belirsizlik olduğunu belirtiyor.

Son olarak belirtmek gerekirse yatırım şirketi Grayscale, tokenin yüksek oynaklığı hakkında endişeler olduğunu söylüyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala