bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,038.77 1.14%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,545.55 1.31%
bnb
BNB (BNB) $ 612.96 4.18%
solana
Solana (SOL) $ 185.38 0.66%
xrp
XRP (XRP) $ 0.62286 0.00%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.646487 0.87%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.215188 0.18%

Google’da Yapılan “Ethereum Merge” Aramaları Rekor Kırdı

Googleda Yapilan Ethereum Merge Aramalari Rekor Kirdi1

Son dönemde kripto dünyası popülaritesini hızla artırmakla kalmıyor, sektörler tarafından tanınmakla birlikte bu sektörleri değiştiriyor. Birçok şirket kriptoyu tanırken, günden güne daha fazla kullanıcının da önüne kripto tanımları çıkmaya başlıyor. Bunun etkisini Google arama sonuçlarında da net bir şekilde görebiliyoruz. Örnek olarak “Ethereum Merge” aramaları, Google aramaların tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşmış durumda.

Google'da Yapılan "Ethereum Merge" Aramaları Rekor Kırdı

Google’da Yapılan “Ethereum Merge” Aramaları Hızla Artıyor

Küresel olarak (aynı zamanda bölgesel olarak da filtrelenebiliyor) Google Trends verileri, kullanıcıların neleri aradığına dair bize oldukça değerli bir veri sunuyor. Yine bu verilere göre , son iki hafta içinde, dünya çapındaki insanlar Ethereum Merge hakkında daha fazla bilgi edinmek için o kadar hevesliydi ki, arama terimi her yerde aynı anda popülerliğini zirveye çıkardı.

6 Mart’ta da “Ethereum Merge” şu anda olduğu kadar popülerdi. Bu tarihten sonra yapılan arama patlaması, terimin 20 Mart’a kadar dünya çapında tüm zamanların en yüksek popülaritesine ulaşmasına neden oldu. 

Kanada, son 365 gün içinde en çok arama yapılan ülke olarak dikkat çekerken, Avustralya nüfusu, nüfus büyüklüğüne göre Kanadalıların geçen yıl yaptığı aramaların yüzde 84’ünü gerçekleştirerek ikinci sırada yer aldı. 

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala