bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,064.16 3.61%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,140.91 3.41%
bnb
BNB (BNB) $ 611.45 0.20%
solana
Solana (SOL) $ 146.75 6.71%
xrp
XRP (XRP) $ 0.526232 3.61%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.471765 5.28%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150489 6.91%

Goldman Sachs, Resmi Web Sitesinde Kriptoya Yer Verdi

goldman sachs web sitesinde kripto ile ilgili mesaj paylasti

Kripto para birimlerinin kullanım alanlarının artması ile beraber birçok kurum ve kuruluş bu alandaki hizmetlerini genişletiyor. Bilindiği üzere Wall Street devi Goldman Sachs, daha önce kripto para birimleri üzerindeki çalışmalarını hızlandıracağını açıklamıştı. Goldman Sachs web sitesinde kriptoya uyarlayarak değiştirdi.

Goldman Sachs Kripto Paralara Yönelik Eğilimini Artırdı

Wall Street’in en büyük bankaları arasında yer alan Goldman Sachs da kripto paralara yönelik eğilimini artırmaya başladı. Öyle ki geçtiğimiz günlerde Galaxy Digital aracılığıyla ilk doğrudan Bitcoin ticaretini yapan banka, bu kez banka web sitesinde kripto para birimlerine yönelik içerikler paylaştı. Bununla beraber sitede ilk olarak dijitalleşme başlıklı bir yazı müşterileri karşılıyor. Söz konusu giriş şu şekilde:

goldman sachs web sitesinde kripto ile ilgili mesaj paylasti
Goldman Sachs

Goldman Sachs, resmi web sitesinin ana sayfasında şu ifadelere yer veriyor:

Kripto para birimlerinden metaverse’e kadar, ekonomileri yeniden şekillendiren mega trendleri keşfedin.

Söz konusu “Dijitalleştirme” sayfası, Goldman’ın Web3 ve Metaverse hakkında birçok bilgilendirici makale topladı. Ayrıca Goldman, web sitesinde merkez bankası dijital para birimleri yardımıyla ekonominin dijitalleşmesi hakkında analizler de sunuyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala