bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,778.89 0.54%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,256.20 2.46%
bnb
BNB (BNB) $ 608.01 1.00%
solana
Solana (SOL) $ 158.27 2.29%
xrp
XRP (XRP) $ 0.547703 0.42%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.507438 0.72%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.161755 2.14%

Goldman Sachs, Müşterilerine Yeni ETH Fonu Sunacak

Goldman Sachs Müşterilerine Yeni ETH Fonu Sunacak

Kripto sektörü tüm hızıyla büyümeye devam ediyor. Son olarak ABD merkezli uluslararası yatırım bankası Goldman Sachs, yeni ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) belgelerine göre, banka kripto meraklısı müşterileri için Galaxy’nin Kurumsal Ethereum Fonu ile hizmet verecek.

Öyle ki banka, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na SEC sunulan düzenleyici belgelere göre, müşterilere Galaxy Digital tarafından desteklenen bir Ethereum (ETH) fonuna erişim hizmeti sunuyor.

Goldman Sachs, Müşterilerine Yeni ETH Fonu Sunacak

Goldman Sachs’dan Müşterilerine Yeni ETH Fonu

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) belgelerine göre, 250.000 dolarlık minimum yatırımla fon, 28 müşteriye 50 milyon dolardan fazla sattı. Yatırım bankası ilk kurulduğunda dahil olmadığı için Goldman’ın akıştan ne kadar sorumlu olduğunu ise net olarak bilinmiyor.

Diğer taraftan SEC dosyasına göre bu yeni gon ile alternatif bir yatırım platformu olan CAIS Capital LLC, müşterileri kurumsal fona yönlendirmek için “yerleştirme ücreti” alacak. Ek olarak belgede Salı günü de belirtilen farklı bir Galaxy destekli Ethereum fonunda ayrı olarak yer alıyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala