bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,967.41 4.58%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,108.38 2.84%
bnb
BNB (BNB) $ 560.44 2.90%
solana
Solana (SOL) $ 145.28 7.96%
xrp
XRP (XRP) $ 0.501547 1.70%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.467868 4.23%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.153114 3.69%

Goldman Sachs Dijital Varlıklar Ekibini Genişletiyor

38 Anlasma El Sikisma Bantsiz

Amerikan bankacılık devi Goldman Sachs, dijital varlıklar birimini yönetmek için yeni bir başkan yardımcısı arıyor. Yeni Başkan Yardımcısı, blok zinciri girişimlerinde de önemli bir rol oynayacak.

Yeni bir iş ilanına göre, Amerikan bankacılık devi Goldman Sachs, dijital varlıklar birimini yönetmek için yeni bir başkan yardımcısı aradığını açıkladı. Yeni Başkan Yardımcısı, blok zinciri girişimlerinde de önemli bir rol oynayacak. İş ilanı Dijital Varlık ekibinin yeni başkanlığı için yayınlandı.

Yeni Başkan Yardımcısı, firma genelinde blok zinciri çabalarının tanımlanmasına ve yürütülmesine yardımcı olacak.
Merkezi Londra’da olacak dijital varlıklar birimi için yeni Goldman Sachs Başkan Yardımcısı, kripto para birimi alanındaki potansiyel girişimler de dahil olmak üzere, “dağıtılmış defter teknolojisi (DLT) ve blok zinciri çabalarının” tanımlanmasında ve yürütülmesinde önemli bir rol oynayacak. İş ilanına göre New York merkezli yatırım bankası, başkan yardımcısından, blok zinciri ve dijital varlıkların değer katabileceği fırsatları belirlemek için ücret alacak.

Atanan Başkan Yardımcısı, bankanın küresel dijital varlıklar başkanı Matthew McDermott ile birlikte çalışacak. McDermott, banka dijital varlıklar alanına girmeye çalışırken, sektöre karşı önceki duruşunun aksini bu ayın başlarında göreve başladı.

Goldman Sachs, Kendi Stablecoin’ini Piyasaya Sürmek İstiyor 

Daha önceki bir raporda, Amerikan bankacılık devi Goldman Sachs “Bitcoin dahil olmak üzere kripto para birimleri bir varlık sınıfı değildir” iddiasıyla dijital para birimlerini küçümsedi. Banka, dijital para birimlerinin suçu kolaylaştırdığını, çok değişken olduğunu ve ticaret platformlarının hack’lenmeye çok yatkın olduğunu iddia etti. Bu nedenlerden dolayı, müşterilerini Bitcoin’e yatırım yapmaktan caydırma politikası güdüyordu.

Ancak sadece birkaç ay sonra Amerikan bankası, büyük planları olan McDermott’u dijital varlıklar bölümünün başına atadı.  McDermott CNBC ile yaptığı bir  röportajda, bankanın JPMorgan Chase’in izinden giderek kendi stablecoin’ini başlatmaya çalıştığını açıkladı. İki bankanın yakın gelecekte bir proje üzerinde işbirliği bile yapabileceğini ima etti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala