bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,770.09 3.97%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,101.08 5.12%
bnb
BNB (BNB) $ 608.35 1.06%
solana
Solana (SOL) $ 144.41 8.47%
xrp
XRP (XRP) $ 0.519016 4.77%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.467387 5.60%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149506 7.41%

Goldman Sachs: Blockchain, Metaverse ve Web 3’ün Anahtarı

goldman sachs blockchain metaverse ve web 3un anahtari

ABD’li bankacılık devi Goldman Sachs bir araştırma raporunda; Blockchain teknolojisinin, metaverse ve Web 3‘ün geliştirilmesinde bir merkez olduğunu söyledi. Rod Hall liderliğindeki analistler, Aralık ayında yayınlanan bir notta Blockchain teknolojisinin metaverse kavramı için önemini şu şekilde vurguladı:

Merkezi bir otoriteden bağımsız olarak herhangi bir sanal nesneyi benzersiz bir şekilde tanımlayabilen bir teknoloji, metaverse deposunun işleyişi için çok önemli olacak.

Ayrıca söz konusu olan notta; Web 3‘ün gelişmesi için de benzer şekilde, Blockchain teknolojisinin son derece önemli olduğu vurgulandı:

Blockchain, merkezi kontrolün kısmen ortadan kaldırılmasına izin veriyor. Söz konusu bu izin ile beraber, gelecekte kullanıcılar; Meta, Google veya Apple gibi üçüncü bir tarafa ihtiyaç duymadan giriş yapabilecekler.

Goldman Sachs: Kripto Para Birimleri Blockchain için Sadece Başlangıç

ABD’li bankacılık devi Goldman analistleri; kripto para biriminin Blockchain için sadece bir başlangıç ​​olduğunu düşünüyor. Ayrıca hatırlatmak gerekirse; 2017’den bu yana Blockchain, bankacılık sektöründen iletişim, medya ve üretim gibi birçok farklı alanda yer alıyor.

goldman sachs blockchain metaverse ve web 3un anahtari 2

Wall Street bankası ise, Blockchain’i TCP/IP ve HML’nin 1990’larda internete girmesinden bu yana ortaya çıkan en iyi teknolojilerden biri olarak görüyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala