bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,967.41 4.58%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,108.38 2.84%
bnb
BNB (BNB) $ 560.44 2.90%
solana
Solana (SOL) $ 145.28 7.96%
xrp
XRP (XRP) $ 0.501547 1.70%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.467868 4.23%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.153114 3.69%

Goldman Sachs, American Express ile Ortak Oldu

goldman sachs american express ile ortak oldu 2

Amerika’nın önde gelen finansal hizmet sağlayıcıları Goldman Sachs ve American Express, kurumsal müşterilere dijital ödeme çözümleri sağlamak için ortaklık kurdu. Bu ortaklık ile beraber şirketler, yenilikçi ürünler için birden fazla ödeme seçeneğini destekleyecek.

Ortalıklığın amacı, bulut tabanlı bir ödeme çözümünü geliştirmek. Geliştirilecek olan yeni çözüm; American Express’in sanal kartlarını ilk kez Goldman Sachs TxB platformuna yerleştirecek.

goldman sachs american express ile ortak oldu

Goldman Sachs ve American Express Ortalığının Hedefi: B2B Ödemeleri

American Express ve Goldman Sachs, yakın tarihli ortaklık sayesinde büyük şirketler için B2B ödemelerini daha kolay ve verimli hale getirmeyi hedefliyor. 

American Express’te Ticari Hizmetler Global Başkan Yardımcısı Dean Henry, konu ile ilgili olarak şunları söyledi:

Büyük ticari kart müşterilerimiz için önemli bir acı noktası, her gün binlerce ödeme işlemini yapmak, izlemek ve uzlaştırmak için birden fazla platformu ve sayısız zaman alıcı, maliyetli ve karmaşık süreçleri yönetmektir.

Ayrıca Goldman Sachs’ın TxB platformu, finansal hizmetler sağlayıcısının en popüler platformlarından biri olması ile beraber; yurtiçi ve döviz ödeme yetenekleri ve likidite yönetimi ürünleri ile API öncelikli kurumsal nakit yönetimi de sunuyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala