bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,875.99 2.09%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,566.20 1.57%
bnb
BNB (BNB) $ 584.21 1.60%
solana
Solana (SOL) $ 189.17 1.52%
xrp
XRP (XRP) $ 0.625063 1.76%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.651348 0.12%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.218482 14.69%

Goldman Sachs, 2021’in Sonuna Kadar Coinbase’in Hisselerinde %35 Artış Ön Görüyor

goldman

Goldman Sachs, Coinbase’in geçtiğimiz birkaç hafta içinde %25 oranında düşüş gösteren hisselerinin gidişatı tersine çevirebileceğini ve bu yıl sonunda 300 doları aşabileceğini açıkladı.

Goldman Sachs, Coinbsse’in halka arzına liderlik etmesinin ardından, borsa hisseleri için oldukça parlak bir tablo tahmininde bulundu. Yayınladığı yakın tarihli bir raporda bana, Coinbase hissesi için bir satın alma derecesi belirledi ve bu yıl sonuna kadar %35’lik bir artış öngördü.

Bu yıl kripto endüstrisinden gelen en dikkat çekici gelişmelerden biri Coinbase’in halka açılma planlarıydı. Şirket bunu Nisan ayında doğrudan bir teklifle gerçekleştirdi ve önceki raporlar, hazırlıklara Goldman Sachs’ın öncülük ettiğini ileri sürdü. Goldman Sachs’ın kripto endüstrisine olan yaklaşımı tartışmalı bir konumdayken, bu öncülük önemli bir tartışma konusu haline gelmişti.

Goldman Sachs, dijital paraların bir varlık sınıfı olmadığını dile getirmişti. Ancak işler daha sonra tersine döndü. Banka bir Bitcoin ETF’i için plan yaparken aynı zamanda kripto para birimi ticcaret masasını tekrar aktif hale getirdi.

Coinbase Hisseleri Neden Yükselecek?

Şirkete göre Coinbase hisselerinde yaşanacak artışın bazı sebepleri söz konusu. Bunlar arasında Coinbase’in yeni özellikler ve yetenekler ekleme çalışmaları, kriptoların volatilitesinden faydalanabilme, güçlü müşteri trendlerine bağlı bir platform oluşturma ve ekosisteme kaldıraç getirme gibi etmenler yer alıyor.

 

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Yavuz

2 Ekim 1992 tarihinde İzmir’de dünyaya gelen Cem Yavuz, ilköğretimi yine doğduğu şehirde tamamladı. Liseyi İstanbul’da okuyan Cem, tarihe olan ilgisi sebebiyle üniversite eğitimini Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nin Tarih bölümünde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala