bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,173.19 3.17%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,128.86 2.54%
bnb
BNB (BNB) $ 605.24 0.27%
solana
Solana (SOL) $ 146.83 5.18%
xrp
XRP (XRP) $ 0.525178 3.66%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.472302 5.40%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150763 5.41%

Giyim Şirketi GAP, NFT Koleksiyonunu Piyasaya Sürüyor

giyim sirketi gap nft koleksiyonunu piyasaya suruyor

Son dönemde NFT ve Metaverse sektörü dev şirketlerin akınını uğramış durumda. Son olarak ünlü giyim şirketi The GAP, Tezos Blockchain ağı üzerinde kendi NFT koleksiyonunu piyasaya sürüyor. NFT‘lerin bazıları sınırlı sayıda olurken, bu sınırlı sayıda NFT’lere sahip kişiler, fiziksel GAP sweatshirt’ü alacaklar.

GAP NFT Koleksiyonunu Tezos Üzerinden Piyasaya Sürecek

Dünyaca ünlü giyim şirketi GAP, Tezos Blockchain ağı üzerinde basılacak bir dizi NFT’yi kademeli olarak kullanıma sunacak. Her kapüşonlu temalı Gap Threads NFT’si, Tezos merkezli prodüksiyon stüdyosu InterPop ile işbirliği içinde oluşturuldu ve Frank Ape karakterinin yaratıcısı olan Brandon Sines‘in eserleri ile renklendirildi.

InterPop

Diğer taraftan asıl dikkat çeken kısım ise şirketin NFT konusundaki mesajı oldu. Öyle ki şirket, müşterilerinin dijital olarak yönetilen bir dünyaya nasıl dahil olmak istedikleri hakkında daha fazla bilgi edinmeyi planladığını belirtti.

Bu NFT koleksiyonu GAP’in NFT alanına ilk girişi olsa da, son olmayabilir.

InterPop’ın Yöneticisi Brian David-Marshall, konuyla alakalı olarak şu ifadelere yer verdi:

“NFT’ler, perakendecilerin müşterileriyle nasıl etkileşim kurabileceklerini bularak markaların tüketicilerle doğrudan bağlantı kurmaları için benzersiz fırsatlar sunuyor. Markalar ve içerik oluşturucuların yeni ürünlere erişimin kilidini açmak ve fiziksel ve dijital sahiplik arasındaki boşluğu kapatmak için NFT’leri kullanmaları için heyecan verici fırsatları ortaya çıkarmaya devam ediyoruz.”

Son olarak NFT koleksiyonu ile ilgileniyorsanız buraya tıklayarak GAP’ın NFT koleksiyonuna erişebilirsiniz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala