bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,897.12 1.57%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,053.95 1.59%
bnb
BNB (BNB) $ 556.49 0.69%
solana
Solana (SOL) $ 141.84 2.17%
xrp
XRP (XRP) $ 0.522039 4.20%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.485634 3.95%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152777 0.19%

Giyim Şirketi ASRV’nin NFT’leri Dakikalar İçinde Tükendi

giyim sirketi asrvnin nftleri dakikalar icinde tukendi

Giyim şirketleri NFT ve metaverse sektörüne oldukça ısınmış durumda. Öyle ki Adidas ve Nike gibi şirketlerin NFT girişimleri sonrası ASRV‘de kendi NFT koleksiyonunu piyasaya sürdü. İşin dikkat çeken kısmı ise şirketin NFT’lerinin sadece 30 dakika içerisinde tükenmesi oldu.

ASRV’nin NFT’leri 30 Dakika İçerisinde Tükendi

Popüler NFT platformu OpenSea üzerinden 60 adet özel giysi NFT‘si yayımlayan ASRV, bu NFT’lerin sahiplerine aldıkları görseldeki giysileri hediye edeceğini açıklamıştı. 348 dolara satılan bu özel baskı kışlık ceketlerini NFT’leri alanlara hediye etti. 

giyim sirketi asrvnin nftleri dakikalar icinde tukendi2

2020’de 30 yaş altı Forbes 30 listesine seçilen ASRV’nin CEO’su Jay Barton, şirketi 2014’te kurdu. Kurucu yenilikçi çözümlere ilgisi olduğunu belirtirken, NFT’leri daha ilgili bir müşteri tabanı oluşturmaya yardımcı olacak bir araç olarak görüyor. Ek olarak şirketin Web 3.0 evrimine katılması için bir yol oluşturmak istiyor.

Barton, verdiği bir demeçte şu ifadelere yer verdi:

“NFT’ler, hayranlarınızın veya müşterilerinizin temelde bir şirketin başarısını paylaşmasına izin veriyor. Onların ürün satın almaları ve hevesleri artık Blockchain ağında izlenebilecek. Böylece finansal yükselişe sahip ve bir markanın başarısı için kitle odaklı kaynaklara yardımcı olacaklar.” 

Şirketin NFT sektöründe bu kadarla kalmayacağını belirtelim. Öyle ki şirket, The Sandbox metaverse’deki sanal arazi parsellerini araştırmaya başladığını da açıkladı.

Bu konuya değinen Bardon, “Müşteri için muazzam bir değer var. Metaverse ve NFT’ler sayesinde ortama fazla dahil olduklarını hissedebilirler ve şirket ne kadar başarılı olursa, müşteri o kadar fazla değer elde edebilir” dedi.

Şirketin NFT koleksiyonuna erişmek için buraya tıklayabilirsiniz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala