bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 65,635.59 3.36%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,416.35 5.16%
bnb
BNB (BNB) $ 533.01 5.72%
solana
Solana (SOL) $ 183.36 10.33%
xrp
XRP (XRP) $ 0.615777 0.78%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.630748 6.34%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.135778 10.31%

Paylaş

Gitcoin’in Gelecek Planları & Web3 Hedefleri 

Consensus 2022 sektörden birçok kişinin katılımı ile birbirinden önemli isimlere ev sahipliği yaptı. Biz de Gitcoin CEO’su Kevin Owocki ile Consensus 2022’de Gitcoin’in gelecek planlarını, sistemin işleyişini ve web3 hedeflerini konuştuk. Toplulukları nasıl destekledikleri ve çalışma biçimleri hakkında bilgiler aldık.

Web3 için Önemli Çalışmalarımı Var

Consensus 2022, sektörden birçok proje ve uzmanın katılımı ile büyük bir etkinlik oldu. Etkinliğin en önemli konuları arasında ise Web3 ve Blockchain yer aldı. Etkinlikteki projelerden birisi olan Gitcoin’in CEO’su Kevin Owocki, etkinliğin büyüklüğü ve önemine değinirken, herkesin oldukça önemli şeyler inşa ettiğinden bahsetti.

Owocki’ye Consensus 2022 katılımcıları için Gitcoin’in özel olarak planları var mı diye sorduğumuzda ise şu cevabı aldık:

Gitcoin, Ethereum ekosistemindeki en büyük kitle fonlaması platformu. Topluluğunuzdaki ortak alanlarda çalışıyorsanız coin alabileceğiniz bir yerdir, bir Bitcoin bağışı yayınlayabilir ve ardından topluluğunuzdan direkt bağış toplayabilirsiniz. Topluluğun katkılarıyla üç milyon dolar büyüklüğünde, üç aylık bir eşleştirme turları düzenliyoruz. Bir Consensus ve toplulukta çalışıyorsanız ve bu iş için ödeme almak istiyorsanız, bunu yapmak için Gitcoin’i kullanabilirsiniz”

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi artan Cem, bu konular hakkında okuma ve araştırmalar yaparken Wikipedia’da oldukça fazla zaman geçirdi. Ardından Wikipedia vakfının bir üyesi olarak birçok madde yazdı ve düzenledi. 500'den fazla maddeyi Türkçe’ye kazandırdı ve 6.000'in üzerinde katkıda bulundu. Böylelikle yazarlık kariyerine Wikipedia’da başladı. Liseyi Gaziantep'te Özel Bilişim Koleji'nde bitiren Cem, Biyoloji ve teknoloji alanında da birçok yarışma ve etkinliğe katıldı. IGSIS adlı koku simülatörü projesiyle bir Tübitak yarışmasında ilk 10'a girdi. Şu anda İstanbul'da yazılım üzerine Üniversite eğitimine devam ederken kendisini yazılım alanında geliştiriyor. Son dönemde ise özellikle Blockchain, kripto para ve NFT alanına odaklanan Cem, bu konuda araştırmalar yapıp içerik üretiyor ve projeler hazırlıyor. Genel olarak bilim kurgu ve teknoloji kitapları ile birlikte güncel bilimsel makaleleri okumayı seviyor. Anatomi ve unrealist çizimler yapmaktan hoşlanıyor. Seçici bir sinefil olan Cem, bilim kurgu, fantastik ve kısa filmleri takip ediyor. Arkadaş grubu ile birlikte 5.000’den fazla üyeye sahip 12 Telegram yazılım grubunun Admin'liğini yapıyor ve Blockchain geliştiricileri için Türkçe platform oluşturmayı ve etkinlikler düzenlemeyi hedefliyor. Bitcoin ile ilk defa DarkWeb ortamını araştırırken tanışan Cem, Bitcoin’i geleceğin ‘Altını’ olarak görüyor. Blockchain teknolojisini oldukça önemsiyor ve kendi projelerini geliştirmek için çalışıyor. Ek olarak birçok Blockchain ve kripto para projesini araştırıyor ve bu projeler hakkında incelemeler yazıyor. Kripto paraların geleceğin ekonomisinde oldukça önemli olduğunu düşünüyor. Kripto paralara yatırım yapıyor ve varlıklarının %90’ını soğuk cüzdanlarında tutmayı tercih ediyor. Dünyayı gezme hayali olan Cem, farklı kültürlerin insanlarını tanımayı ve mutfaklarını deneyimlemeyi seviyor. Gezi, blog ve bilgilendirici içerikleri okuyup izlemeyi seven Cem, Blockchain ve kripto para konusunda içerik üretirken kariyerine BTCHaber.com’da İçerik Editörü olarak devam ediyor.

Yanıt verin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
Bağlantıyı kopyala