bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,457.81 0.05%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,211.29 0.60%
bnb
BNB (BNB) $ 609.42 2.02%
solana
Solana (SOL) $ 156.54 1.01%
xrp
XRP (XRP) $ 0.553561 0.92%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.503929 2.91%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.160694 0.26%

Getty Images ve Candy Digital NFT Platformu Başlatacak

getty images ve candy digital nft platformu baslatacak

ABD merkezli stok fotoğrafçılık ajansı Getty Images, yeni nesil dijital koleksiyon şirketi Candy Digital ile birlikte NFT platformu başlatacağını ve dijital koleksiyonlar yayınlayacağını duyurdu.

Anlaşmaya göre Getty Images‘ın fotoğraf arşivindeki 465 milyondan fazla görüntü NFT koleksiyonu olarak platformda piyasaya sürülecek.

Getty Images, Candy Digital ile NFT’ler için Anlaşma Sağladı

Dünyanın önde gelen görsel içerik sağlayıcısı Getty Images ve yeni nesil dijital koleksiyon şirketi Candy Digital, çok yıllı bir ortaklık yaparak Getty Images’in daha önce hiç görülmemiş arşiv fotoğraflarını NFT olarak ortaya çıkaracak.

getty images ve candy digital nft platformu baslatacak 1 1

Kültür, sanat ve dünya olaylarını kapsayan modern görüntülerin yanı sıra nadir analog eserlerin dijital formatları Ethereum uyumlu bir yan zincir olan Palm’da basılacak.

Getty Images’ın NFT platformu, hem itibari paraları hem de kripto para ödemelerini kabul etmeyi amaçlıyor.

NFT geliştiricisi Candy Digital CEO’su Scott Lawin, konuyla ilgili şu ifadelere yer verdi.

“Bu NFT anlaşması, insanların deneyimlemesi ve yeni bir dijital formatta toplaması için bu ikonik ve nadir fotoğrafları yaratıcı bir şekilde hayata geçiriyor”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Esra Bayram

Esra Bayram, 26 Ocak 1999 tarihinde İstanbul’un Fatih ilçesinde dünyaya geldi. Aslen Zonguldaklı olan Esra Bayram, İlkokul ve Ortaokul’u İstanbul’da 75. Yıl Okulu’nda okuduktan sonra Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar verdi. Liseyi Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde bitirdi. Bu dönemde şiir yazan Esra Bayram bu konuda çeşitli şiir yarışmalarında derece elde etti.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala