bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,780.89 0.21%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,235.55 1.00%
bnb
BNB (BNB) $ 609.82 1.90%
solana
Solana (SOL) $ 158.79 2.37%
xrp
XRP (XRP) $ 0.551424 1.23%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.50479 2.50%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.161803 0.49%

Genesis ve DCG Alacaklı Komitesinden Varlık Kurtarma Planı

genesis ve dcg alacakli komitesinden varlik kurtarma plani

Zor günler geçiren Genesis ve çatı şirketi DCG, içinde bulunduğu bu zorlu durumdan çıkmak için yeni planlar üzerinde çalışıyor. Genesis ve DCG alacaklı komitesi varlık kurtarma planı teklif ediyor.

Genesis ve DCG’den Varlık Kurtarma Hamlesi

Bir yatırım ve finansal hizmetler şirketi olan Houlihan Lokey, kripto komisyoncusu Genesis ve ana şirketi Digital Currency Group (DGC) için alacaklılar komitesi adına bir likidite çözüm planı sundu.

Gemini kurucu ortağı Cameron Winklevoss, Gemini Earn kullanıcıları için varlık kurtarma yolunu açıklamak üzere sosyal medya platformu Twitter’dan paylaşım yaptı. Winklevoss, “Bu plan Genesis, DCG ve ilgili danışmanlarından bugüne kadar alınan bilgilere dayanmaktadır. Alacaklı komitesi bu hafta bir yanıt bekliyor.” dedi.

genesis ve dcg alacakli komitesinden varlik kurtarma plani 2

Yapılan bu açıklamada, kuşatma altındaki firmaların, bireylerin dijital varlıklarını ödünç verdiği ve bir getiri beklediği bir program olan Gemini Earn kullanıcılarına geri ödeme yapma girişiminde bulunuyor. Program, Genesis ve DCG’den kaynaklanan likidite krizleri nedeniyle Kasım 2022 ortasından beri donduruldu.

Gemini, müşterilerin Kazanma ödüllerini almalarına yardımcı olmak adına 22 Kasım tarihinden beri Genesis ve DCG ile birlikte çalışıyor. Son olarak Genesis’in Gemini Earn kullanıcılarına 900 milyon dolar borcu olduğunu belirtelim.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala