bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,595.31 0.78%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,167.05 1.28%
bnb
BNB (BNB) $ 616.23 3.29%
solana
Solana (SOL) $ 147.75 0.67%
xrp
XRP (XRP) $ 0.530231 0.66%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.474008 0.36%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152333 0.42%

Gemini’den Signature Bank Açıklaması

geminiden signature bank aciklamasi

Cameron Winklevoss ve Tyler Winklevoss’un sahibi olduğu kripto para borsası Gemini’den Signature Bank açıklaması geldi. Kısa bir süre önce düzenleyiciler tarafından kapatılan ve faaliyetlerine son verilen Signature Bank’ta Gemini’nin varlıklarının olup olmadığı merak ediliyordu. Gemini, açıklamasında Signature Bank’ta herhangi bir varlık bulundurmadığını belirtti.

Gemini’nin Signature Bank’ta Varlığı Bulunmuyor.

Kripto para borsası Gemini tarafından yapılan açıklamada, düzenleyiciler tarafından kapatılmış olan Signature Bank’ta müşteri fonu ya da Gemini doları (GUSD) varlığı bulundurmadığını belirtti.

geminiden signature bank aciklamasi 2

İflas eden Signature Bank ile ortaklığı bulunan Cameron Winklevoss ve Tyler Winklevoss’un sahibi olduğu kripto para borsası Gemini, tüm müşteri fonlarının artık JPMorgan, Goldman Sachs ve State Street Bank’ta tutulduğunu belirtti. Gemini ayrıca bazı GUSD rezervlerinin de Fidelity’de tutulduğunu açıkladı. Gemini tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

Signature Bank ile ilgili haberleri duymak gerçekten çok üzücü. On yılın büyük bir kısmında Gemini ve sektörümüz için inanılmaz ortaklıklarından birisi oldu. Gemini müşterileri üzerinde herhangi bir etki oluşmasının önüne geçmek için bankacılık ortaklarından kaynaklanan karşı taraf risklerini aktif olarak izlemeye devam edecek.

Düzenleyici kurumlar Silicon Valley Bank’ın kapatılması kararının ardından Signature Bank’ın da kapatılmasına karar vermişlerdi. Son olarak Signature Bank ve Silvergate, kripto şirketleri tarafından kullanılan en popüler bankalar arasında yer alıyordu. An itibariyle her iki banka da faaliyetlerine son vermiş oldu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala