bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,341.77 1.11%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,215.38 0.14%
bnb
BNB (BNB) $ 607.88 0.49%
solana
Solana (SOL) $ 155.24 1.80%
xrp
XRP (XRP) $ 0.546688 2.23%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.500086 4.04%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.159754 1.59%

Gemini, Genesis ve DCG ile Birlikte Çalışıyor

gemini genesis ve dcg ile birlikte calisiyorrrgh

Kripto para piyasası oldukça zor bir dönemden geçerken, sektörde yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Son olarak çıkan haberlere göre; Gemini, kullanıcıların fonlarını kripto borsasının kazanç ürününden kullanmalarına olanak sağlayacak bir çözüm bulmak amacıyla Genesis ve Digital Currency Group ile birlikte çalıştığını söyledi.

Gemini, Genesis ve DCG ile El Ele Verdi

Gemini, kazanma ödülleri çözümü için Genesis ve DCG ile birlikte çalışıyor. Gemini, Twitter’daki bir başlıkta güncellemeyi sağladı. Ayrıca konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

gemini genesis ve dcg ile birlikte calisiyortthh

Bu bizim en yüksek önceliğimiz olmaya devam ediyor ve Genesis ve DCG’nin kullanıcıları kazanma yükümlülüğünü yerine getirmek için mümkün olan her seçeneği keşfetmeye kararlı olduklarını biliyoruz.

New York merkezli kripto para borsası, 16 Kasım’da, borç veren ortağı Genesis’in para çekme işlemlerini duraklattığı haberini takiben, hizmet seviyesi anlaşmasının beş günlük zaman diliminde müşteri geri ödemelerini karşılayamayacağını duyurdu.

Genesis, o zamandan beri 1 milyar dolarlık acil nakit kredi aradığını belirtti. 24 saatlik hacme göre lider kripto borsası olan Binance, güç durumdaki kripto kredi kuruluşuna yatırım yapma talebini geri çevirdi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala