bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,125.72 0.02%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,179.00 0.80%
bnb
BNB (BNB) $ 604.34 1.49%
solana
Solana (SOL) $ 154.20 0.25%
xrp
XRP (XRP) $ 0.543681 1.63%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.506352 1.76%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.158483 1.61%

Gemini, Çalışanlarının Yüzde 10’unu İşten Çıkarıyor

gemini calisanlarinin yuzde 10unu isten cikariyor

Kripto para piyasasındaki yaşanan düşüş birçok kişi ve kurumu oldukça kötü etkiledi. Son çıkan haberlere göre; Cameron ve Tyler Winklevoss tarafından yönetilen kripto para borsası Gemini şirket bünyesindeki çalışanların yüzde 10’unu çıkartmaya karar verdi.

Kripto Borsası Gemini, İş Gücünün Yaklaşık Yüzde 10’unu Azalttı

Bloomberg‘ün haberine göre; Tyler ve Cameron Winklevoss tarafından kurulan kripto para borsası ve saklama kuruluşu Gemini, bir süre devam etmesi muhtemel çalkantılı piyasa koşullarını gerekçe göstererek, çalışanlarının yaklaşık yüzde 10’unu işten çıkaracağını söyledi.

gemini calisanlarinin yuzde 10unu isten cikariyorfs

Gemini, kesilen çalışan sayısını açıklamadı, ancak LinkedIn sayfasına göre şirkette 1000’den fazla kişi çalışıyor ve bu da yaklaşık 100 işe dönüşebilir. Winklevoss kardeşler blog yazısında konu ile ilgili olarak şu ifadeleri kullandı:

Ekip liderlerinden yalnızca misyonumuz için kritik olan ürünlere odaklanmalarını ve ekiplerinin bir süre devam etmesi muhtemel mevcut, çalkantılı piyasa koşulları için doğru boyutta olup olmadığını değerlendirmelerini istedik. Çok düşündük ve düşündükten sonra, iş gücümüzün yaklaşık yüzde 10’u ile yollarımızı ayırmak için zor ama gerekli kararı aldık.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala