bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 69,938.74 0.58%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,543.20 0.82%
bnb
BNB (BNB) $ 612.24 4.48%
solana
Solana (SOL) $ 184.92 0.54%
xrp
XRP (XRP) $ 0.619807 0.07%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.643464 0.70%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.214138 4.87%

Gemini, Avrupa’da Genişlemeye Devam Ediyor

gemini avrupada genislemeye devam ediyorrgg

Kripto para borsaları artan rekabet ortamında rakiplerinin bir adım önüne geçmek için çalışmalarına hız kazandırmış durumda. Son olarak çıkan haberlere göre; kripto para borsası Gemini, İtalya ve Yunanistan’da yeni düzenleyici onayları duyurarak, Avrupa’da genişlemeye devam ediyor.

Gemini, İtalya ve Yunanistan’a Genişliyor

Gemini, borç vermenin durması nedeniyle İtalya ve Yunanistan’da yasal düzenlemeye yeşil ışık yaktı. Gemini‘nin 30 Kasım’da yaptığı duyuruya göre Gemini, İtalya’nın ödeme hizmetleri düzenleyicisi Organismo Agenti E Mediatori’ye (OAM) sanal para birimi operatörü olarak kaydoldu.

Kripto borsası ayrıca, Yunanistan’ın Yunan Sermaye Piyasaları Komisyonu (HCMC) ile bir saklama cüzdanı sağlayıcısı ve sanal para birimi değişimi sağlayıcısı olarak kayıt aldı.

gemini avrupada genislemeye devam ediyorrt

Borsa Kasım 2022 itibarıyla Gemini’nin Hırvatistan, Kıbrıs, Çek Cumhuriyeti, Danimarka, Macaristan, İrlanda, Letonya, Lihtenştayn, Portekiz, Romanya, Slovenya, İsveç ve diğerleri gibi yeni yetki alanları dahil 65’ten fazla ülkede faaliyet gösterdiğini söyledi.

Kısa süre önce Gemini, kullanıcıların fonlarını kripto borsasının kazanç ürününden kullanmalarına olanak sağlayacak bir çözüm bulmak amacıyla Genesis ve Digital Currency Group ile birlikte çalıştığını söylemişti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala