bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,875.38 2.89%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,180.19 1.80%
bnb
BNB (BNB) $ 603.04 1.06%
solana
Solana (SOL) $ 152.32 4.46%
xrp
XRP (XRP) $ 0.53444 3.13%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.478698 5.33%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.154558 4.64%

Geçtiğimiz Hafta İçerisinde En Çok Kazandıran Kriptolar

Haftanin yukselenleri

Kripto para sektörü oldukça hareketli günlerden geçiyor. Düzenleyici baskının günden güne daha çok hissedildiği bu günlerde kripto şirketleri üzerindeki stres de artmış durumda. Doğal olarak bu durumundan hem yatırımcılar hem de kripto paraların fiyatı etkilenmiş durumda. Gelin bu hafta yatırımcısına en çok kazandıran kripto paraları yakından inceleyelim. Öncelikle:

Geçtiğimiz Hafta İçerisinde En Çok Kazandıran Kriptolar

Haftanın Yıldızı: Fantom (FTM)

Fantom’un merkeziyetsiz uygulamalar (dApps) için hızlı, ölçeklenebilir platformu, hızını Lachesis adı verilen benzersiz bir fikir birliği mekanizmasından alır. Fantom ayrıca mevcut dApp’leri entegre etmeyi kolaylaştıran araçlar, nüanslı bir stake ödülleri sistemi ve yerleşik bir merkezi olmayan finans (DeFi) araçları paketi sunuyor. Projenin yerel kriptosu FTM ise benzer bir şekilde hedef kitleye sahip. Fiyat bazında hafta içerisinde yüzde 32.5’lik bir artış yaşayan FTM, yatırıcısının yüzünü güldürdü.

apecoin ape

ApeCoin (APE): Yüzde 19 Artış

Bored Ape Yacht Club tarafından piyasaya sürülen APE, web3’ün ön saflarında yer alan merkeziyetsiz bir topluluk binasını güçlendirmek için kullanılan bir ERC-20 yönetişim ve yardımcı program token’ı olarak tanımlanıyor. Fiyat bazında en hareketli kripto paralardan biri olan APE, bu hafta yatırımcısını üzmedi. Haftayı yüzde 19’luk bir yükseliş ile kapatan ApeCoin (APE), içeriğimizin yazımı itibarıyla 73.50 dolardan alıcı buluyor.

GMX

GMX: Yüzde 17 Artış

GMX merkeziyetsiz, izin gerektirmeyen sürekli bir takas ve spot takas platformu olarak tanımlanabilir. Yatırımcılar, sadece cüzdanlarını bağlayarak zincir üzerinde kolayca kripto para ticareti yapmak için kullanabilirler. GMX, GMX protokolü için bir yönetişim, yardımcı program ve değer tahakkuk token işlevi gören GMX adlı yerel bir kripto paraya sahiptir. Son 7 gün içerisinde ise GMX, yüzde 17 ‘lik bir yükseliş ile yatırımcılarının yüzünü az da olsa güldürdü.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala