bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,007.15 1.56%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,063.88 0.50%
bnb
BNB (BNB) $ 556.61 1.48%
solana
Solana (SOL) $ 142.85 2.29%
xrp
XRP (XRP) $ 0.50489 1.15%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.471115 3.42%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.156609 3.96%

Gate.io Resmi Olarak Türkiye Pazarına Giriş Yaptı

Gate.io Resmi Olarak Türkiye Pazarina Giriş Yapti

Türkiye kripto para sektöründe en aktif ülkelerden biri. Bunu son dönemde birçok kripto para borsasının Türkiye’ye gelmesi ve yerel kripto para borsalarındaki artıştan da anlayabiliyoruz. Son olarak küresel kripto para borsalarından biri olan Gate.io da Türkiye pazarına girdiğini duyurdu.

Gate.io Resmi Olarak Türkiye Pazarına Giriş Yaptı

Kripto Para Borsası Gate.io Resmi Olarak Türkiye’de

Kripto para sektörü her ne kadar fiyat bazında sorunlarla karşılaşsa da sektörel olarak büyümeye devam ediyor. Türkiye ise genişleyen kripto şirketleri için önemli durak noktalarından biri olarak kabul ediliyor. Küresel kripto para borsası Gate.io da Türkiye’ye resmi olarak girerek bu şirketlerden biri oldu.

Türkiye’ye resmi olarak girdiğini duyuran Gate.io’nun Ülke Başkanı Kafkas Sönmez, konu hakkında şunları söyledi:

“Şirketin ilk yerelleştirilmiş hizmetini Türkiye’de başlatmanın heyecanını yaşıyoruz. Odak noktamız, kullanıcılarımız için özel olarak oluşturulmuş benzersiz ve kişisel bir deneyim sunmak. Gate Türkiye, kullanıcıların Bitcoin, Ethereum ve diğer bazı popüler kripto para birimleri de dahil olmak üzere, özel ticaret çiftleri ile Türk lirası kullanarak kolayca para yatırmalarına ve çekmelerine olanak sağlayacak”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala