bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,037.77 1.11%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,542.69 1.09%
bnb
BNB (BNB) $ 609.59 3.10%
solana
Solana (SOL) $ 185.84 0.79%
xrp
XRP (XRP) $ 0.615117 1.31%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.64211 1.90%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.213205 5.32%

Gary Gensler, Kripto Ticareti ile İlgili Değerlendirmede Bulundu

Kripto Dunyasi Gary Gensleri Tiye Aldi2

ABD Menkul Kıymetler Borsası Komisyonu (SEC), Coinbase‘in kripto düzenlemesi için verdiği dilekçeye resmi yanıt vermişti. Son olarak ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu Başkanı Gary Gensler, kripto pazarlarının genel olarak uyumlu olmadığına ve yanlış bir merkeziyetsizlik anlatısına dayandığına inandığını söyledi.

Gary Gensler: Kripto Ticaretinde Merkeziyetsizlik Yanlış Anlaşılıyor

SEC başkanı Gary Gensler, kripto pazarlarının genel olarak uyumlu olmadığını ve yanlış bir merkeziyetsizlik anlatısına dayandığını söyledi. Yine de iş modelleri uyumsuzluk üzerine kurulu. İş modelleri genellikle müşteri fonları üzerine inşa ediliyor ve bunları birleştiriyor, çatışmalarla dolu dedi. Ayrıca, son dört ABD banka çöküşünden üçünün kripto ile bağlantılı olduğunu belirtti.

gary gensler kripto ticareti ile ilgili degerlendirmede bulundue

SEC, New York Menkul Kıymetler Borsasının kripto platformlarının çalışma şeklini, bir borsanın kendi platformunda kendi defterini alıp satabileceği, bir piyasa yapıcı veya hedge fonu olarak hareket edebileceği veya kendi tokenını ödünç alabileceği şekilde çalışmasına asla izin vermezdi. ne yaptığını kamuoyuna ifşa etmediğini söyledi.

Ayrıca, geleneksel finans ve kripto dünyaları birbirine ne kadar bağlı hale geldikçe, bunun “finansal varlıklar için” daha muhtemel olabileceği fikrinin altını çizdi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala