bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,270.76 0.38%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,169.29 1.32%
bnb
BNB (BNB) $ 605.38 0.18%
solana
Solana (SOL) $ 154.16 0.73%
xrp
XRP (XRP) $ 0.547644 2.82%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.516509 1.79%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.15839 1.28%

Garanti Bankası “Dijital Varlık Yetkilisi” Arıyor

garanti bankasi dijital varlik yetkilisi is ilani yayinladias

Kripto para sektöründe hemen hemen her gün daha fazla genişlemeye ve büyümeye devam ediyor. Birçok büyük şirketin bu alana girmesi ve alanda çalışmalar yapmaya başlaması piyasanın hızlı şekilde benimsenmesine yol açtığını da söylememiz mümkün. Son olarak Türkiye’den de bu konuda önemli adımlar atılmaya başladı. Bu kez Garanti BankasıDijital Varlık Likidite Yönetimi Proje Sorumlusu” aradığını duyurdu.

Söz konusu iş ilanı LinkedIn üzerinden yayınlandı:

garanti bankasi dijital varlik yetkilisi is ilani yayinladi

Garanti Bankası, Dijital Varlık Yetkilisi Arıyor

1946 yılında Ankara’da kurulmuş özel sermayeli bir banka olan Garanti BBVA, daha önce Sermaye Piyasaları ve Hazine Operasyon Müdürlüğü’nde görev alacak “Kripto Varlık Yetkilisi/Uzmanı” aradığını duyurmuştu. Bu kez benzer bir ilan yayınlayarak kripto sektörüne yeşil ışık yaktığını belirtmiş oldu.

İş ilanını LinkedIn üzerinden duyuran Garanti BBVA, kripto varlık işlemleri ekibinin sorumluluk alanlarını şu şekilde sıraladı:

  • Kripto Varlık projesinin Banka’mız Likidite Yönetimi proje takımı ile koordinasyonunu dijital varlık ürün yönetimi yöneticisi ve birim müdürü ile sağlamak, kripto projesinin likidite yönetimi adımında zamana uygun proje planının takibi, koordinasyonu sağlamak,
  • Garanti BBVA Teknoloji ile kripto projesinin Likidite Yönetimi adımını agile proje yönetimi ile sürdürmek, proje yönetimi süreci boyunca, zaman planına uygun bir şekilde proje akışını sağlamak.
  • Kripto projesi Likidite Yönetimi Proje Sorumlusu olarak, birimlerin projedeki öncelikli işlerini öğrenmek ve takibini ve gerekli yönlendirmeleri yapmak,
  • PPP ve Quarterly Planning toplantılarında Likidite Yönetimi Proje takımını temsil etmek, işlerinin doğru aktarıldığından emin olmak ve önceliklerinin belirlenmesini sağlamak

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala