bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,457.81 0.05%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,211.29 0.60%
bnb
BNB (BNB) $ 609.42 2.02%
solana
Solana (SOL) $ 156.54 1.01%
xrp
XRP (XRP) $ 0.553561 0.92%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.503929 2.91%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.160694 0.26%

GameStop Yöneticisinden Kripto Araştırması

gamestop yoneticisinden kripto arastirmasi 1

Haziran ayının başlarında GameStop‘un yönetim kuruluna geçen Chewy kurucu ortağı Larry Cheng, kripto para birimleri hakkındaki bilgilerini derinleştirmek için bu ay iki gün izin alacağını açıkladı.

Cheng, Reddit‘in intikam yatırımcıları nedeniyle 2021’in başlarında hisseleri tavan yapan tartışmalı video oyunu yapımcısından yüzde 13 hissesini olduğunu da söylemişti.

Son olarak girişimci, takipçilerinden zamanını nasıl verimli geçirebileceğine dair öneriler istedi.

gamestop yoneticisinden kripto arastirmasi 2

GameStop Yöneticisi Kripto Alanına Girmek İstiyor

GameStop her ne kadar adıyla iyi bilinmese de kripto dünyasını yakından takip eden şirketler arasında yer alıyor. Öyle ki kısa bir süre önce sizlere GameStop’un kendi NFT platformunu geliştirmek üzere iş ilanı yayımlandığını aktarmıştık.

GameStop tarafından bir başka yayınlanan bir iş ilanına göre şirket, NFT, kripto para birimleri ve diğer Blockchain teknolojisi alanında bir muhasebe uzmanı arıyordu. 

Bu bilgiler ışığında yöneticinin neden böyle bir izne ayrıldığını anlamak zor değil, şayet şirket son dönemde Blockchain tabanlı bir yapıya evriltmek isterken Web3.0 üzerinde söz sahibi şirketler arasında olmak istiyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala