bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,470.88 0.77%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,551.64 0.66%
bnb
BNB (BNB) $ 618.82 5.33%
solana
Solana (SOL) $ 187.25 0.70%
xrp
XRP (XRP) $ 0.630143 1.17%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.65914 1.08%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.216086 0.71%

GameStop da Çalışanlarını İşten Çıkarmaya Başladı

gamestop da calisanlarini isten

Kripto para piyasalarında yaşanan düşüşler, kripto şirketlerini olumsuz etkiliyor. Birçok şirket sektörde kalabilmek için çalışanlarını işten çıkarma kararı alıyor. Son olarak bu akıma katılan isim GameStop oldu. Video oyunu perakendecisi GameStop, yaklaşan kazanç raporu öncesinde bugün bir grup çalışanını daha işten çıkardı. Axios’a göre, şirketin kripto cüzdanının arkasındaki ekip özellikle ağır darbe aldı.

GameStop Çalışanlarını İşten Çıkarıyor

GameStop, kripto cüzdan ekibi de dahil olmak üzere bugün ek çalışanları işten çıkardı. Oyun perakendecisi, bir önceki işten çıkarma turunun hemen ardından Temmuz ayında bir NFT pazar yeri açtı.

gamestop da calisanlarini isten cikarmaya basladisdd

GameStop’un Baş Yazılım Mühendisi Daniel Williams, konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

GameStop’ta şu anda devam etmekte olan başka bir büyük işten çıkarma turu var.

Şirketin hareketinden etkilendiğini yazan blockchain ve iOS mühendisi Brandon Jenniges de dahil olmak üzere çok sayıda eski çalışan, bugün LinkedIn’deki işten çıkarmalarla ilgili genel durum güncellemelerini paylaştı. GameStop, bu yıl Ethereum ekosistemine, özellikle Immutable X yan zincirine odaklanan bir NFT pazar yeri başlattı .

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala