bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,314.84 0.87%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,565.77 1.45%
bnb
BNB (BNB) $ 609.14 3.69%
solana
Solana (SOL) $ 187.65 2.15%
xrp
XRP (XRP) $ 0.62075 1.46%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.647485 0.61%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.213722 8.34%

Game of Thrones’un Yıldız İsmi Bitcoin (BTC) Aldığını Açıkladı

game of thrones Maisie Williams

Game of Thrones’un yıldız ismi Maisie Williams Bitcoin (BTC) aldığını açıkladı. Game of Thrones’ta Arya Stark karakterini canlandıran isim, önceki gün Twitter takipçilerine açtığı anketle Bitcoin’i sormuştu. Ankete 900 binden fazla katılım sağlanırken, katılımcıların yüzde 54,3’ü uzak durmasını, yüzde 46,6’sı ise almasını önermişti.

Anketten yaklaşık 24 saat sonra Bitcoin’le ilgili bir tweet daha atan Williams, “Tavsiyeleriniz için teşekkürler. Yine de biraz alım yaptım” açıklamasında bulundu. Ünlü ismin bu tweet’i sadece birkaç saatte 7 bin 200’den fazla beğeni ve 700’den fazla retweet aldı.

Bitcoin Tweet’ine Kripto Para Dünyasından Yoğun İlgi

Williams’ın ilk Bitcoin tweet’inin altına kripto para dünyasından çok sayıda ünlü ismin cevap vermesi dikkat çekti. Ünlü İngiliz podcast’çi Peter McCormack “1. Ders – sadece Bitcoin, başka bir şey yok” yanıtını verirken, TRON kurucusu Justin Sun “Evet, şimdi FOMO zamanı” yazdı.

Ünlü iş adamı Stephan Livera da “Küçük başla ve öğrenebildiğin kadar öğren. Soruların varsa sana yardım etmekten mutluluk duyarım. Bu sayede kripto dünyasındaki dolandırıcıları da engellemiş olurum” yanıtını vermişti. Digital Currency Group CEO’su ve kurucusu olan Barry Silbert da Williams’a Grayscale’e bakması tavsiyesinde bulunurken, kripto topluluğundan birçok isim ve hesap da Bitcoin’in hala ucuz olduğu yorumlarını yaptılar.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala